VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKANDAN TRANSFER AÇIKLAMASI

28 Ocak 2019

...................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, "Poepon'un tercüman Can vasıtası ile gelmek istediğini söyledi, görüşüyoruz, bekliyoruz. "Eski oyuncumuz Ferhat Kiraz bize gelmek istiyor. Gelmek için araya adam soktu. Bizim topçumuz, bizim kardeşimiz" dedi. 

Başkan Necip Çarıkcı, "10 günden beri transferle ilgili çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz 5-6 futbolcu almaktansa iki tane nokta transfer yapmak. Bunlarda bu sezon ligde oynamış hazır futbolcular olacak. Mukavelesini fesh eden 7-8 futbolcu ile görüşüyoruz. Daha fesh edecekler olanlar var. Transferde çok değişik olaylar var. Kimisi çok para istiyor kimisi gelmiş 35 yaşına 2 yıllık mukavele istiyor. Bizim için 5 bin TL 50 bin TL çok büyü k paralar. Perşembeye kadar vaktimiz var, transfer yapacağız" dedi. 

"POEPON İÇİN BEKLİYORUZ"
"Poepon'un tercüman Can vasıtası ile gelmek istediğini söyledi, görüşüyoruz, bekliyoruz. Alacağımız 2 oyuncu Ümraniyespor maçında oynayabilecek kadar hazır olmalı. Bu yüzden bizim bildiğimiz inandığımız oyuncular olmalı. Kesinlikle transfer yapmama gibi bir niyetimiz yok. İsmail Haktan ile yollarımızı ayırdık, sağ kanatın önünü ve arkasını dolduracak oyunculara bakıyoruz. Galatasaray maçından sonra Ümraniyespor maçı var. Çok önemli bir maç."

"FERHAT KİRAZ GELMEK İSTİYOR"             
 "Eski oyuncumuz Ferhat Kiraz bize gelmek istiyor. Gelmek için araya adam soktu. Bizim topçumuz, bizim kardeşimiz.  Ama o mevkide genç oyuncularımızda var. Bu saatten sonra hocamızla Hakkı hocamızla oturup konuşacağız. Galatasaray maçını, Ümraniyespor maçını masaya yatıracağız. Bugün baktığımızda bir çok kulüpte sıkıntı var. Çok şükür bu ekonomik şartlarda durumumuz iyi. Elimizden geleni yapıyoruz. Transfer yapacağız."

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    28 Ocak 2019 • 02:19
    EVET HOCA DA BOMBA.... POPEN OLUR FAKAT FERHAT NE MALAYTADA NEDE ANKARAGÜCÜNDE TOP OYNAYABİLDİ.ESKİŞEHİRDE ZATEN HİÇ OYNAMADI..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.