VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİGHWAY YÖNETİMİNDEN GÜVENLİK ŞİRKETİ AÇIKLAMASI

27 Ocak 2019

..........................

Bolu Dağı'nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin güvenlik firmasında çalışan 40 işçinin 2 ay içersinde işten çıkartılması kamuoyunda büyük ses getirirken, biz güvenlik firmasından açıklama beklerken, ilk açıklama Highway Outlet Alışveriş Merkezi yönetiminden geldi.  

AÇIKLAMAYI AYNEN YAYINLIYORUZ

Değerli basın mensupları...

Son günlerde, POLSAN (Polis Bakım ve Yardım Sandığı) yönetimindeki Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin güvenlik hizmetlerinden sorumlu Protection Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti. firması hakkında bir takım internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında bahsi geçen haberler tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. 

Firma ile görüşülmüş olup, halkımızın aklında hiçbir soru işareti kalmaması adına, konu ile ilgili Protection Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti. firma sahibi ve firmanın avukatları tarafından ilerleyen günlerde detaylı basın açıklaması yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

  • HİGHWAY YÖNETİMİNDEN GÜVENLİK ŞİRKETİ AÇIKLAMASI
1 yorum yapılmış
  • Vedat
    29 Ocak 2019 • 22:56
    Yönetim deki genel müdür güvenlik şirketi ile tanıdık olması gerekıyor size soruyorum birbirini tanıyanlar sizce birbirini kötülerler mi iki yalan bulup kendılerını haklı cıkartırlar olan işçiye olur benim tanıdığım arkadaslarım var hakısıx cıkarıldılar adalet burda bitmiştir işte paran varsa güçlüsün paran yoksa ezılen hep biz oluruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.