VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 27 OCAK PAZAR

27 Ocak 2019

..........................

 

1-Karaçayır Mahallesi halkından, İsmail KİLİTÇİ’nin kardeşi, Safiye KİLİTÇİ’nin eşi, Fatma, Hatice ve Ahmet’in babaları, Orhan, İhsan, İrfan ve Turgut’un enişteleri, Türk Sağlık Sendikası şube başkanı Hakan KOCA ve Necla KİLİTÇİ’nin kayınpederi, Melih, Semih, Gürkan, İrem, Selinay, Meltem ve Sude’nin dedeleri, çağ nakliyat ortaklarından İLHAN KİLİTÇİ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüz Tekke caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karaköy Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Arif ÖZCAN’ın eşi, İsmail ÖZCAN ve Melek CAN’ın anneleri, (merhum) Ahmet GÜLEN’in kızı, Mehmet, Nebahat ve Hüseyin GÜLEN’in kardeşi MELEHAT ÖZCAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Saygılı caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kuzören Emirler köyü mezarlığına defnedilecektir.

 

3-(merhum) Pamuk Kemal’in eşi, Saip ve Emin ÖZPEMBECİ’nin anneleri, Nermin ve Muammer ÖZPEMBECİ’nin kayınvalidesi, Gürcan ve Mertcan’ın babaanneleri YÜKSEL ÖZPEMBECİ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Yukarısoku Mahallesi halkından, (merhum) Nuri YAŞAR’ın eşi, Nuri, Metin ve Kantar gıda sahibi Nurettin YAŞAR’ın anneleri CEMİLE YAŞAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarısoku Mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

5-Köprücüler köyü halkından, (merhum) Hasan ve Huriye YAMAN’ın oğlu, Erol YAMAN ve Fatma ASLAN’ın kardeşi, Hatice YAMAN’ın eşi, Büşra ve Beyza YAMAN’ın babaları, Sami, Saib ÇETİN ve Fatma YILMAZ’ın yeğeni BAHATTİN YAMAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Köprücüler köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

6-Çakmaklar Mahallesi halkından, Hayriye KIR’ın eşi, İlhan KIR, Arzu PARLAKYILDIZ ve Genç Bilgisayar sahibi Erkan KIR’ın babaları, Ufuk PARLAKYILDIZ ve Yasemin KIR’ın kayınpederi AYHAN KIR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Öksüz Tekke caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • gurel
    27 Ocak 2019 • 01:45
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.