VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR 82 GÜN SONRA GALİP GELDİ

26 Ocak 2019

....................

Boluspor kendi evinde Elazığspor'u 3-0 yenerek 82 gün sonra galibiyetle tanıştı. Kırmızı beyazlıların gollerini 11. dakikada Mustafa Durak, 17. dakikada Özgür Can ve 90+2 de Batuhan Altıntaş kaydetti.

Lige iyi başlamasına rağmen 10. haftadan sonra adeta gerileme dönemine giden Boluspor hafta başında teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollarını ayırmıştı. Kupada Galatasaray'a 1-0 mağlup olan kırmızı beyazlılar ligin 2. yarısında zor günler geçiren Elazığspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. 4 Kasım 2018'den bu yana maç kazanamayan Boluspor bu sonuçla puanını 31'e çıkartırken, yeniden Play-of potasına girdi.

Maça ilgi fazla olmazken, Özgür Can ve Mustafa Durak haftalar sonra golü hatırladılar. İki oyuncuda bu sezon 4'üncü gollerini kaydettiler. BOLUSPOR'UN kupa golcüsü Batuhan Altıntaş ise ligdeki ilk golünü bu maçta kaydetti.  Kırmızı beyazlılar önümüzdeki hafta Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 

1 yorum yapılmış
  • Erdemli
    26 Ocak 2019 • 08:29
    Demek oluyor ki İsmail Haktan gitti. Ortam düzeldi. Ağaçlarda budama yapılır genç filizler kuvvetlenir. Zamanında yapmak gerekir. Sayın başkan Bölümünde altyapıdan neden profesyonele adam çıkaramıyor. Gerçekten yetenekli elaman yetişmediğinden mi yoksa Bolu muz gençlerine fırsat verilmesi zoruna mı gidiyor. bazılarının.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.