VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KULÜPTEN İSMAİL HAKTAN AÇIKLAMASI

26 Ocak 2019

...................


Galatasaray maçının ardından sözleşmesi fesh edilen İsmail Haktan Odabaşı'nın sosyal paylaşım sitesi Fecabook'ta yaptığı paylaşım sonrasında oyuncunun tekrar Boluspor'a geleceği yönünde haberler üzerine kulüpten rsmi açıklama yapıldı. Açıklamada, "Futbolcunun Boluspor formasını bir daha giymesi söz konusu dahi olamaz” denildi.

İsmail Haktan Odabaşı’nın Boluspor’dan ayrıldıktan sonra sosyal medya üzerinden veda etmesiyle, Boluspor’a döneceğinin konuşulması üzerine Boluspor Yönetim Kurulu tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada; “Sosyal Medyada Futbolcu İsmail Haktan Odabaşı’nın özür mesajı olarak yaptığı paylaşım neticesinde bir kısım basın mensupları tarafından anılan oyuncunun kulübümüz tarafından da affedileceğine ilişkin algı oluşmasına neden olunmuştur.

"AFFEDİLMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR"
Ziraat Türkiye Kupasında Kulübümüz ile Galatasaray Kulübü arasında oynanan maçta İsmail Haktan Odabaşı’nın bilinçli olarak tribüne, taraftarlara karşı yaptığı, futbol ve futbolcu ahlakına yakışmayan hareketlerin Kulübümüz tarafından affedilmesi mümkün değildir. Boluspor Yönetim Kurulu olarak, Boluspor Kulübünün şanlı tarihine yakışmayan, her zaman kulübümüzün arkasında itici güç olan bırakın tribünü taraftarlarımızdan sadece bir kişiye dahi yapılsa bile ahlak ve iyi niyete aykırı olarak yapılan bu hareketlere cevaz verilmesi, hareketi yapanların tarafımızca affedilmesi mümkün değildir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.