VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6 BİN 331 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLDİ

26 Ocak 2019

................................

2019 yılı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 1’inci Olağan Toplantısı Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.Ümit yaptığı konuşmada, "İşsizlik ve istihdam tüm ülkelerin problemi" dedi. Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın ise, 2018 yılında 27 bin 409 kişinin iş için başvurduğunu ve bunlardan 6 bin 331 kişinin işe yerleştirildiğini ifade etti. 

Valilik Abant Toplantı Salonunda Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Çağlayan Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İsmail Yalçın ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri katıldı.

6 BİN 331 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLDİ

Kurum tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ve sonuçları hakkında kurul üyelerine bilgiler veren Bolu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın, 2018 yılında 27 bin 409 kişinin iş için başvurduğunu ve bunlardan 6 bin 331 kişinin işe yerleştirildiğini ifade etti. Toplum Yararına Programlar dahilinde 2 bin 190 kişinin değişik kurumlarda istihdam edildiğini belirten Yalçın, ülke genelinde işe yerleştirmede Bolu’nun 17’nci sırada olduğunu ve KOSGEB ile ortaklaşa açılan 26 farklı İşgücü Yetiştirme Kurslarından 483 kişinin girişimcilik eğitimi programlarından yararlandığını kaydetti. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail Yalçın’ın 2018 yılı faaliyetlerini anlatmasının ardından gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

“İŞSİZLİK VE İSTİHDAM TÜM ÜLKELERİN PROBLEMİ”

İşsizlik ve istihdamın tüm ülkelerin temel problemi olduğunun altını çizen Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Yapmış olduğumuz toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Katılımlarınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz bu milletin birer neferi olarak verilen işi en güzel şekilde yapmanın gayretindeyiz. Bu bağlamda devletimize, işverenlerimize, çalışanlara ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    26 Ocak 2019 • 02:40
    Dogrudur şöyle olmuştur akpliler kendi adamlarını en güzel işlere ve makamlara yerlestirdiler. 6000kişi akpli 300mhpli 31 diger. Biz dısarda kaldík cunkú akpli tanidigimiz yok. Bazi kisilerede iskur veya akpliler tavuk fabrikalari veya otelde garson temizlik isi var diyorlar. Siz olmadanda bi o islere girebiliyoz zaten onemli olan bizim gibi issizleride adaletli sekilde o guzel islere yerlestirsinler. Valimizden istegimiz budur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.