VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSMAİL HAKTAN GERİ Mİ DÖNÜYOR?

26 Ocak 2019

.....................

Geçtiğimiz hafta Bolu'da Galatasaray ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrasında taraftara el harekete yapan ve tribünlerini büyük tepkisi çeken İsmail Haktan Odabaşı'nın sözleşmesi fesh edilmişti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında oyuncu sosyal medya adresinden geri döneceğinin sinyallerini verdiği bir mesaj yayınladı ve kulübün resmi adresinden mesaj retwetlendi. Taraftar deliye döndü... İşte gece yarısı yaşanan sıcak gelişmeler....

Boluspor'un geçtiğimiz Salı günü oynadığı Galatasaray maçı sonrası taraftarlarla girdiği diyalog sonrası kırmızı beyazlı ekipten gönderilen İsmail Haktan Odabaşı'nın son yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Tecrübeli oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftardan özür dilemesi ve kalan maçlar için umut veren sözler söylemesi bu oyuncunun geri döneceği mesajı olarak algılandı. Sosyal medyada ise bu mesajla ilgili bir çok yorum beraberinde geldi. 

RESMİ HESAPTAN RETWEET YAPILDI
İsmail Haktan Odabaşı'nın tepki toplayan bu paylaşımını Boluspor resmi twitter sayfası da retweet yaptı. Bu paylaşımlar üzerine başta Yarenler Taraftar Grubu Lideri Yasin Yurdakul olmak üzere bütün taraftarlar büyük tepki verdi. özellikle Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetime seslenen taraftarlar, "Ya İsmail Haktan Odabaşı gider ya yönetim istifa eder. Necip Çarıkçı kendi ağzınla söylemedin mi gönderdik diye. bu paylaşımda neyin nesi" şeklinde yorumlar yaptılar.

TRİBÜN LİDERİNDEN SERT CEVAP
Yarenler Taraftar Grubu lideri Yasin Yurdakul İsmail Haktan'ın yayınladığı ve Boluspor Kulübü'nün retweet yaptığı paylaşıma cevaben, "İsmail'in sözleşmesi fesih edildi diye açıklama yaptınız bu ne demek oluyor? Başkan Necip Çarıkcı değil miydi bizzat kendi ağızı ile İsmail bir daha Boluspor forması giyemez diyen? Sözleşmesi fesih edilen bir futbolcu neden yaptığı açıklamada 'Kaptanlarından ve takımın abilerinden olarak takımımıza daha çok sahip çıkıp daha fazla çalışıp Boluspor Külübü'nün hedeflediği başarıyı elde etmemiz lazım" der? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Taraftarın aklı ile oynamayın, sabrını zorlamayın. Ya İsmail gider bu takımdan yada başkan ve yönetim" şeklinde yazdı.

 

 

  • İSMAİL HAKTAN GERİ Mİ DÖNÜYOR?
  • İSMAİL HAKTAN GERİ Mİ DÖNÜYOR?
  • İSMAİL HAKTAN GERİ Mİ DÖNÜYOR?
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.