VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SADECE HALKIN SORUNLARI İLE UĞRAŞACAĞIM"

24 Ocak 2019

................................

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan Gölyüzü Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Özcan "Halkın sorunları dışında başka bir işle uğraşmayacağım" dedi.

Haber-Ayşe Songül Erhan

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Tanju Özcan, Gölyüzü Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Kimseye rant sağlamayacağını, tarafsız bir belediye başkanı olacağını ifade eden Özcan "Halkın sorunları dışında başka bir işle uğraşmayacağım. Çevremde belediye ile işi olan kimse yok, kimseye rant sağlama gibi bir düşüncem yok. Her şeyden önce tarafsız bir belediye başkanı olacağım. Bunu teminat altına almak içinde Türkiye'de bir ilke imza atıp yemin ederek göreve başlayacağım" dedi.

"BU SEÇİM YEREL SEÇİM"

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimin yerel seçim olduğunu ve oy kullanacak vatandaşların adaya göre oy kullanmasını talep eden Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Bu seçim bir yerel seçim. Genel seçimlerde partilere oy verirsiniz, çünkü ülkeyi partiler ve parti liderleri yönetir. Ama yerel seçimlerde belediyeleri partiler yönetmiyor. Yerel seçimlerde belediyeyi kazanan başkan adayı, belediye meclis üyeleri ve belediye çalışanları hep birlikte yönetiyor. Bu nedenle oyunuzu adaya göre kullanmalısınız.”

  • "SADECE HALKIN SORUNLARI İLE UĞRAŞACAĞIM"
  • "SADECE HALKIN SORUNLARI İLE UĞRAŞACAĞIM"
1 yorum yapılmış
  • Ozbolulu
    24 Ocak 2019 • 21:02
    Genel merkezin .gönderdiği şahsiyetleri nasıl yerlestirmeyecekmisin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.