VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN SORULARI BİZZAT KENDİSİ CEVAPLAYACAK

24 Ocak 2019

..................................

Bolu halkı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e kolay ulaşabilsin diye kurulan resmi web sitesi www.fatihmetin.net açıldı. Fatih Metin, web siteye gelen tüm soru, öneri ve şikâyetleri bizzat kendisi cevaplıyor.

Fatih Metin, iletişim kanallarına bir yenisini daha ekledi.Bolu halkıyla iletişimini en üst seviyeye çıkartarak her türlü görüş, öneri ve şikâyetleri almak amacıyla Facebook, twitter, instgram ve youtube gibi sosyal paylaşım sitelerinde hesapları bulunan Metin, resmi web sitesi www.fatihmetin.net adresini de Boluluların hizmetine sundu.

“SORU SOR, SORULARI GÖR”

Kolay kullanımı ile dikkat çeken Fatih Metin’e ait resmi web sitesi, “özgeçmiş”, “soru sor”, “soruları gör”, “projeler”, “haberler” “video galeri” ve “iletişim” bölümlerinden oluşuyor. Siteye girenler AK Parti’li Fatih Metin’in özgeçmişini inceleyerek, “soru sor” bölümünden merak ettikleri her türlü soruyu kolayca sorabildiği gibi “soruları gör” kısmından da diğer site ziyaretçilerinin ilettiği soruları görüntüleyebiliyor.

TÜM SORULAR BİZZAT FATİH METİN’E İLETİLİYOR

Fatih Metin ise halktan gelen tüm soru, öneri ve şikâyetleri bizzat kendisi cevaplıyor.Metin ayrıca, sitede cep telefon numarası ve mail adresi bilgilerini de paylaşarak, Bolu halkının tüm iletişim kanallarından rahatlıkla kendisine ulaşmalarına imkân sağlıyor.

3 yorum yapılmış
  • enolyldrm
    24 Ocak 2019 • 12:35
    Sayın vekilim başkanım; Gelinimiz İlknur YILDIRIM evren ilkokulu ana sınıf öğretmeni Ankara Yenimah veya eryaman bölgesine eş tayin durumu olmadı, gençler mağdurlar Görüşerek çözüm olabilirmi.Selamlar cumanız şimdiden mübarek olsun. şenol yıldırım uzman 0 532 780 05 53
  • numan
    25 Ocak 2019 • 00:06
    bune yorum be adamlar yorumlarla iş takibi yapıyorlar..siyaseti çok eskilerde olduğı gibi ayağa düşürdüler seçende seçilende
  • velikoca
    25 Ocak 2019 • 06:40
    hemen oluruz der miş miş...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.