VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN İTTİFAK AÇIKLAMASI

23 Ocak 2019

...................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Bolu Bakış Sitesi Sahibi Mahmut Alan'ın sosyal medya programlarının konuğu olan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, MHP'yle ittifak konusunda, "Bunlar bizim yerelde vereceğimiz kararlar değil. Karar verilirse hangi parti adayı altında birleşilecekse bende fedakarlık yaparım İbrahim abi de yapar. Kapılar kapanmadı" dedi. 

"KAPILAR KAPANMADI"
AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, "Bolu'da AK Parti ile MHP arasındaki ittifak kapıları kapanmadı.  AK Parti ve MHP arasındaki Cumhur İttifakı partiler üstü devletimizin ve milletimizin menfaatlerine yönelik ittifaktır. Partilerin menfaatlerinin önünde gelir" ifadelerini kullandı. 


"BEN DE FEDAKARLIK YAPARIM İBRAHİM ABİ DE" 
"Bunlar bizim yerelde vereceğimiz kararlar değil. Karar verilirse hangi parti adayı altında birleşilecekse bende fedakarlık yaparım İbrahim abi de yapar. Çünkü Cumhur İttifakı şahsi bekamızın önündedir. İttifak ruhuna çok değer veriyoruz. Eğer genel merkezlerimiz Bolu'yla ilgili böyle bir karar verirse başımızın tacıdır. MHP'deki kardeşlerimle çok iyi diyaloğum var. İnşallah ülkücü kadrolarla ülkemizin geleceğinde çok önemli olan Cumhur İttifakı'nın daha güçlü devam edeceğini umuyorum"

4 yorum yapılmış
  • BoluluMehmetUsta
    23 Ocak 2019 • 21:09
    İttifaka merkez karar versede son sözü halk söyler.Bunu unutmayın.Halkta sizden bıktığından millet olup birlik olup millet ittifakındaki adaya verir.Başkanımız Tanju Özcan
  • Bilgekaan
    23 Ocak 2019 • 23:46
    İktifak falan geç sen bunlari siz deprem bölgesin de yaşıyoruz bunun için projevar mı termal enerjimiz var ötelere peşkeş cekiyosunuz avrupalı şehir mezra daki evi jeyo termale ısıtıyor siz makam peşin dediniz hiç gerçek ci diğilsiniz
  • sleyman
    23 Ocak 2019 • 23:18
    Bence bu defada MHP ye destek verilsin.
  • Uurener
    24 Ocak 2019 • 10:52
    Her kes kendi adına konuşsun?ittifak yakışır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.