VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN KARAMANLI'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

23 Ocak 2019

........................................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ,Konuralp Caddesi’ne yaptığı ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Metin “16 yıllık tecrübemle Bolu’ya hizmet etmek istiyorum.” dedi.

HABER-Ayşe Songül Erhan

Fatih Metin, seçim çalışmalarını Karamanlı Mahallesi Konuralp Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile sürdürdü. Konuralp Caddesi’ndeki programda AK Parti Belediye Başkan Adayına Milletvekili Arzu Aydın, İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve çok sayıda partili eşlik etti.

CADDE ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

AK Parti’nin yeni dönem için aday gösterdiği eski Bolu Milletvekili ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, partililerle birlikte önce DSİ Bölge Müdürlüğü’nü, ardından cadde üzerindeki işyerlerini dolaşarak esnaf ve vatandaştan destek ve dua istedi.

“16 YILLIK TECRÜBEMLE BOLU’YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Yoğun ilgi gördüğü ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlara sohbet eden Metin, Bolu’nun AK Parti ile birlikte çok önemli kazanımlar elde ettiğini, bu hizmetlerin yeni dönemde de katlanarak devam etmesi gerektiğini vurguladı. Siyasette ve bürokraside önemli görevlerde bulunduğunu anlatan Metin, 16 yılda edindiği tecrübeleri de ‘Bolu Belediye Başkanı’ sıfatıyla doğup büyüdüğü şehre hizmet etmek için kullanmayı arzu ettiğini söyledi.

“TERCİHİMİZ YİNE AK PARTİ”

Birçok esnaf ve vatandaş da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin’in AK Parti belediyeciliğinden memnun olduklarını, yeni dönemde de tercihlerinin yine “AK Parti”den yana olduğunu iletti.

3 yorum yapılmış
  • hakikat
    23 Ocak 2019 • 02:28
    Fatih Başkanım, sizinleyiz, sonuna kadar destekliyoruz, yolunuz açık olsun
  • vatanda
    23 Ocak 2019 • 03:37
    Sn. Metin millet vekili olduğu zamanda Bolu'ya ne kadar hizmet etti ki belediye başkanı seçildiği zaman hizmet etsin.
  • BoluluMehmetUsta
    23 Ocak 2019 • 21:16
    Yollar yürümekle aşınmaz.5 yıldan 5 yıla gezmekle oy toplanmaz.Millet kör değil.Etrafımız Iraklı Suriyeli İranlı Cezayirli Afgan Zambiya’yı dolu.Kendi şehrimizde hemşehri arıyoruz.Rant için yapılan parke taşlarında yürürken bir tarafın havaya kalktığı diğer tarafın altındaki suyla üzerimizi suladığı yollarda sakat kalmama mücadelesi veriyoruz.Bizim başkanımız belli Tanju Özcan.Siz gezerek hava alın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.