VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ KADINLAR KAR KIŞ DİNLEMİYOR

18 Ocak 2019

.........................

CHP Bolu İl Kadın Kolları, 31 Mart’ta yapılacak seçimler için çalışmalarını sahada kar kış dinlemeden sürdürüyor. Partinin kadınları 31 Mart yerel seçimlerinde zafere ulaşacaklarına inanıyorlar.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Teşkilatı çalışmalarını aralıksız sürdürürken Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın çalışmalarına ek olarak İl Kadın Kolları da sahada soğuk kış şartlarında ziyaretlerini sürdürüyor.

“DÖRT KOLDAN HEDEFE KİLİTLENDİK”

CHP Bolu’nun her seçimde sahaya ilk çıkan ve büyük bir özveriyle vatandaşla kucaklaşan Kadın Kolları, 31 Mart seçimleri çalışmalarına özellikle Sağlık Mahallesinde devam ediyor. Gerçekleştirdikleri çalışmalar ile alakalı açıklamalarda bulunan CHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, “CHP İl Kadın Kolları olarak her seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de sahadaki çalışmalarımızın startını verdik. Yaptığımız ev ziyaretleri, gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile ilimizde kadınlarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın sorunlarını tespit ediyoruz. Belediye Başkan Adayımız Sayın Tanju Özcan’ın çalışmalarını CHP kadınları olarak biz de bu şekilde destekliyoruz. Dört bir koldan hedefe odaklandık ve adım adım yürüyoruz” dedi.

“HALKLA BİRLİKTE YÖNETİME GELECEĞİZ”

Çalışmalarını Sağlık Mahallesi’nde yoğunlaştıran İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, “Sağlık Mahallemiz ilimizin merkezinde olmasına rağmen merkeze uzak kalmış ve geliştirilmeyen bir yer. CHP Kadın Kolları olarak çalışmalarımızı burada daha özenle gerçekleştiriyoruz. Kadınlarımıza kulak veriyoruz, halkımıza kulak veriyoruz. Sorunlarını dikkatlice dinleyerek not alıyoruz. Umuyoruz ki 31 Mart akşamı sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak vatandaşlarımızın bu sorunlarını bir bir çözüme kavuşturacağız. Halkın içinden, halkla birlikte yönetime geleceğiz” ifadelerini kullandı.

 

  • CHP'Lİ KADINLAR KAR KIŞ DİNLEMİYOR
  • CHP'Lİ KADINLAR KAR KIŞ DİNLEMİYOR
  • CHP'Lİ KADINLAR KAR KIŞ DİNLEMİYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.