VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZBAĞ ADAY ADAYI OLDU

17 Ocak 2019

....................

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Bolu'dan İl Genel Meclisi Merkez Üyeliği için AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

Süleyman Özbağ, merkez il genel meclisi üyeliğine aday adaylığı başvurusu yaptı. Özbağ, başvuru evraklarını AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak’a teslim etti.

“BOLU’YA HİZMET ETME FIRSATI BULDUM”

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleyman Özbağ, “20 yıldır siyasi hayatın içindeyim, 15 yılı AK Partinin içinde belediye başkanı olarak geçti. Seben’de yoğun hizmetlerimiz oldu. Son 5 yıldır da gerek mevcut ilçe başkanımız Kazım Bey’in, gerekse Alaaddin Başkan’ın bize sunmuş olduğu imkanlarla Bolu’ya da hizmet etme fırsatı buldum. Bolu’da bir nevi danışman gibi çalıştım. Önümüzdeki süreçte de Allah nasip ederse, partimiz de uygun görürse merkez ilçeden il genel meclisi üyeliği için müracaatımızı yapıyoruz. Hem Bolu’muza, hem ülkemize, hem partimize Allah hayırlı etsin” dedi.

 

1 yorum yapılmış
  • HasanAli
    18 Ocak 2019 • 02:11
    İl genel meclis aday adaylığınız hayırlı olsun. 15 yıllık yerel yönetimler tecrübenizi il geneline yansıtacağınızı düşünüyorum. Halit Yıldız döneminin bıraktığı yerden devam edeceğinize inanıyorum. Başarılar diliyorum. Durmak yok hizmete devam.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.