VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAMYON ŞOFÖRÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

16 Ocak 2019

.........................

Bolu’nun Kültür Mahallesi’nde Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağı çöp kamyonunun kar nedeniyle kayarak su kanalına devrilmesinin ardından kazayla ilgili şok detay ortaya çıktı. Kamyon sürücüsü 28 yaşındaki Yusuf T.T.’nin 100 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Şoförün Bolu Belediyesi disiplin kuruluna sevk edildiği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Kültür Mahallesi Zerdali Sokak üzerinde meydana geldi. Bölgedeki çöp konteynerlerinden çöpleri kamyona yükleyen sürücü Yusuf T.T., havanın karlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince, 14 HB 100 resmi plakalı kamyonla birlikte su kanalına uçtu. Kazada sürücü yara almazken, olay yerine gelen trafik ekipleri sürçüyle konuşurken, alkollü olduğunu fark etti. Durumdan şüphelenen trafik ekipleri sürücünün alkollü olup olmadığını anlamak için alkol metre ile ölçüm yapmak istedi. Önce alkol ölçümü yaptırmak istemeyen sürücü ehliyetine her halükarda el konulacağını öğrenince mecburen alkol kontrolüne razı oldu.

100 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Alkol metreyle yapılan ölçümde tüm gerçekler ortaya çıktı. Sürücü Yusuf T.T.’nin 100 promilin üstünde alkollü olduğu ve bu şekilde çalıştığı belirlendi. Sürücünün geçtiğimiz yıllarda da yine alkollü bir şekilde araç kullandığı ve ehliyetine 6 süreyle ay el konulduğu öğrenildi. Yusuf T.T.’nin dört yıldır Bolu Belediyesi Temizlik İşlerinde Müdürlüğünde şoför olarak çalıştığı öğrenildi.

DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

Alkollü bir şekilde resmi araç kullanmak suçundan ehliyetine ikinci defa el konulan Bolu Belediyesine ait 14 HB 100 plakalı çöp kamyonunu kanala uçuran sürücü Savcılığa sevk edildi. Tutuksuz olarak yargılanmasına karar verilen Yusuf T.T.’nin görev başında alkol almaktan dolayı Bolu Belediyesi disiplin kuruluna sevk edildiği öğrenildi. Kararın önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor.

Kaynak - Olay Gündem Gazetesi  - Kasım Şahin

3 yorum yapılmış
  • HKMETGREN
    16 Ocak 2019 • 02:26
    Meşhur kişi şimdide bunun avukatlığını yapmasın
  • Vatanda
    16 Ocak 2019 • 05:49
    Daha önce de resmi aracı alkollü kullanmaktan hakkında işlem yapılan biri, nasıl oluyor da aynı yapabiliyor ve hatta yine alkollü olarak resmi araç kullanmaya cüret edebiliyor??? Savcılık bu işin peşini bırakmazsa iyi olur! Bu şahsıbuna rağmen çalıştıran sorumlular hakkında da işlem yapılmalı...
  • Metin
    16 Ocak 2019 • 21:28
    Daha önce kendi sahsi araciyla yakalandi resmi aracla degil bilip bilmeden yorum yapma
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.