VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN EV EV GEZİYOR

15 Ocak 2019

.......................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Kültür Mahallesi’nde oturan Özçelik ailesine konuk oldu. Metin, “Yeni dönemde inşallah bu hizmetlerimiz daha da artacak. Bolu’muzu el birliği ile daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

HABER-Ayşe Songül Erhan

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Başkan adayı Fatih Metin, davet üzerine Kültür Mahallesi’nde oturan Mehmet Özçelik’in evini ziyaret etti. Metin, Özçelik ailesine yaptığı ziyarette hane halkı ve komşularıyla sohbet ederek, seçildiği takdirde belediyeyi nasıl yöneteceğini anlattı, hayata geçirmeyi düşündüğü projeler ve diğer çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve mahallelerin eksiklikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“BOLUMUZU EL BİRLİĞİYLE GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ”

Fatih Metin ayrıca mahalle sakinlerine 14 yıldır AK Parti ile yönetilen Bolu’nun önemli kazanımlar elde ettiğini de söyledi. Şehrin dört bir yanının adeta şantiye alanına döndüğünü, tüm mahallelerin de bu kazanımlardan payını aldığını vurgulayan Metin, “Yeni dönemde inşallah bu hizmetlerimiz daha da artacak. Bolu’muzu el birliği ile daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.