VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÖRTDİVAN'DA KALENİN AĞZI KARIŞTI

14 Ocak 2019

...................

Dörtdivan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Hamza Efe, mevcut başkan Hasan Uzunoğlu’nun tekrar aday gösterilmesinin ardından bağımsız adaylığını açıkladı.

AK Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasında mevcut Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu tekrar aday gösterildi. Bunun üzerine aday gösterilmeyen aday adayı Hamza Efe ise, sosyal medya hesabından bağımsız aday olduğunu açıkladı.

“DUALARINI ESİRGEMEYEN”

Efe sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Memleketimizin güzel insanları müsterih olsun ve dik dursun. Kendilerine sunulacak bir takım küçük menfaatler ile iradesini ipotek altına aldırmasın. Dörtdivan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumdan önce ve sonra gerek bizleri arayarak, gerek bizlere mesaj göndererek gerekse bizlerle görüşüp teveccühlerini gösteren, desteklerini belirten ve dualarını esirgemeyen siz memleketimin güzel insanlarına öncelikle teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Rabbim muhabbetimizi ve gönül birliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

 

2 yorum yapılmış
  • Drtdivanl
    14 Ocak 2019 • 09:24
    Hamza efe bence aceleci davranarak maalesef talihsiz bir açıklama yaptı İNSANA SORMAZLARMI DÜNE KADAR NERDEN ADAY ADAYI idin Demekki aday olsaydı ve seçilseydi rahatlıkla başka partilere geçiş yapacaktı Hamza EFE kardeşim bazı kendini bilmezlerin gazına gelmez inşallah
  • memleketsevdals
    15 Ocak 2019 • 09:32
    saygı değer yorumcu sen uzunoğlucusun herhalde memleketi takiyecilere bırakmayacağz hamza abim doğru yolda sonuna dek ak partilidir ama birileri kendi işine gelmediği için harcadılar ama allah büyük civci güzün sayılu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.