VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 OCAK PAZARTESİ

14 Ocak 2019

.....................

1-Dörtdivan ilçesi Çalköy köyü halkından Dilber ÇALKAYA’nın eşi, Durmuş, Önder, İsmail ve Nuray ÇANKAYA’nın babaları; ALİM ÇANKAYA hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Çalköy köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Kıbrıscık ilçesi Taşlık köyü halkından Durmuş Ali KONUK’un eşi, Nuran, Şahin, Yücel, Zafer, Ümran ve Zihni’nin anneleri; EMİNE KONUK hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Ankara ili Polatlı ilçesi Müslüm köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Bahçelievler mahallesi halkından Zeycan ÜNAL’ın eşi, Ahmet, İsa, Murat, İsmail ÜNAL, Hatice GÖROĞLU ve Hanife AYDEMİR’in babaları, Bolu’nun eski müteahitlerinden; ARİF ÜNAL hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4- Volkan AKYILDIZ’ın babası, Gönül AKYILDIZ’ın kayınpederi, Mücahit KESKİN’in dünürü; RAHMİ AKYILDIZ hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Karacasu beldesi Santral camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

5- Yukarı Karaköy mahallesi halkından Kemal TİTİZ’in oğlu, (Merhum) Nevzat TİTİZ ve Sabahattin TİTİZ’in abisi, Kemal TİTİZ’in babası; BEDİRETTİN TİTİZ hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yukarı Karaköy mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

6-Salıbeyler mahallesi halkından (Merhum) Mehmet ve Safiye KARABIYIK’ın kızı, Mustafa ve Ayşe KARAKIŞ’ın gelini, emekli öğretmen Ahmet KARAKIŞ’ın eşi Mümtaz KARAKIŞ ve Beyhan HÖKEREK’in anneleri, Gülşen KARAKIŞ ve (Merhum) Mustafa HÖKEREK’in kayınvalidesi, Sanem BİLGİ, Özlem ve Meftun Mehmet KARAKIŞ’ın babaanneleri, Aylin ve Selin HÖKEREK’in anneanneleri; ALİYE KARAKIŞ hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Salıbeyler mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

7-Yukarısoku mahallesi halkından (Merhum) Ayşe ESKİOĞLU’nun eşi, İsmet VURAL, Münevver, Sabahat AFACAN, Saim ve Ali ESKİOĞLU’nun babaları, İbrahim VURAL’ın kayınpederi; SABRİ ESKİOĞLU hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yukarısoku mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

8-Musluklar köyü halkından Sabri ŞAHİN’in eşi, İsmail ŞAHİN, Tenzile İLTER, Hatice CAN ve Remziye AKSOY’un anneleri, Selim ŞAHİN’in babaannesi; NAZİLE ŞAHİN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Musluklar köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.