VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“EMİNİM, OYUMUZU YÜKSELTECEĞİZ”

12 Ocak 2019

.....................

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde oylarının yükselteceklerinden emin olduğunu söyledi. Doğan, “Bolu’daki bütün oylara talibiz. Bolu’yu yönetmeye adayız ve bunu yapabilecek güçteyiz. Şundan eminim, Bolu’da oyumuzu yükselteceğiz” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli ve idari seçimler için siyasi partiler adaylarını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan, çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. 24 Haziran Genel Seçimleri’nde oyunu yükselten ve bu rüzgarı koruyarak yerel seçimlere hazırlanan MHP Bolu Belediye Başkan İbrahim Doğan, seçimin güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyor.

“BU SEÇİMDE BOLU KAZANACAK”

“Başkan adaylarımız ile beraber bir yola çıktık. Belediyeye talibiz. Taliplerin artması bizler için daha güzel. Herkes projeleri, şansları ve destekçileri ile beraber yola çıktı. Bolu için iyi bir şey bu. Vatandaşımız değerlendirecek ve bu seçimde Bolu kazanacak. Tekliflerin güvenirliklerine göre bir kanaat oluşacak. Bu kanaatte Bolu’yu yönetecek. İnsanların huzur, refahı, huzuru için ise ne gerekiyorsa yapılacak. Toplumun her kesimi için bir şeyler yapılacak. Bizim de projelerimiz var. Vatandaşlarımızla bunları paylaşacağız. Mahalle, ev, kahvehane gezilerinde bunları açıklayacağız. Ben o zaman vatandaşın bize karşı bir tepkisini göreceğimizi inanıyorum.”

“BOLU’DA OYUMUZU YÜKSELTECEĞİZ”

 “Bolu’daki bütün oylara talibiz. Bolu’yu yönetmeye adayız ve bunu yapabilecek güçteyiz. Ekibimizle yüksek derecede alacağımıza inanıyorum. Tabi bu noktada karar Bolu halkınındır. Onlar takdir edeceklerdir. İşte biz çalışacağız, onlar değerlendirecek, sandık konuşacak. Sandıkta vatandaşın nefesi, kalbi, vicdanı konuşacak. Sandık toplumun vicdanıdır. Bizim bir eksikliğimiz yok, son derece kararlıyız. Vatandaşa kendimi iyi tanıtacağız. Ondan sonrası ise onların bileceği bir iştir. Fakat şundan eminim, Bolu’da oyumuzu yükselteceğiz.”

“VATANDAŞI GÖRÜP, ANLAMAK ÖNEMLİDİR”

“Rakiplerimizin siyasi arenada mutlaka bir görevleri ve yerleri var. Seçilmiş insanlar. Fakat bu bir eğitimcinin seçilemeyeceği anlamına gelmiyor. Eğitimci yetersiz anlamına da gelmez. Avantaj ve dezavantaj anlamına gelmez. Herkes alanında üstattır. Bu ekip meselesi ise ekip ve bilimi buluşturup doğruyu bulma konusunda bir acizliğimiz olmayacaktır. Hiç kimse de dört dörtlük değildir. Herkes hata yapacaktır. Şöyle bir gerçek var. Vatandaşı görüp anlamak önemlidir. En önemlisi ise onu hissedebilmektir. Biz bakacağız ve baktığımız yer iyi bileceğiz. İyi tespitler yapacağız. Tespit etmek her zaman başarı demektir. Biz bunu görev yaptığımız noktalarda gerçekleştirdik. Bolu’da da bunu hali ile yapacağımız kanaatindeyiz.”

 

1 yorum yapılmış
  • Alican
    26 Ekim 2021 • 02:55
    Bolu boyunun ölçüsünü aldı artık bu dönemde inşallah sönraki dönem inşallah selamlar başkanım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.