VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

10 GÜNDE 58 EVİ SOYDULAR

12 Ocak 2019

........................

Bolu ve ilçelerinde 10 gün içinde 58 köy ve yayla evinden hırsızlık yapan 5 şüpheli, kiraladıkları araçlarla yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Mengen, Yeniçağa ve Dörtdivan İlçeleri'ne bağlı köy ve yayla evlerinden 10 gün içinde 58 hırsızlık olayının gerçekleştiği ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI

Ekipler, hırsızlık olayının gerçekleştiği bölgelerdeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alarak şüpheli görünen araç plakalarını takibe aldı. Hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüphelilerin kullandıkları araçların plakaları tespit edildi. Ekiplerin eş zamanlı yaptığı operasyonla şüpheliler M.A.Y, M.B, M.K, İ.A, ve R.S. ile çalıntı malzemeleri aldığı değerlendirilen M.Ö., Bolu merkez, Gerede ve Yeniçağa ilçelerinde yakalanarak gözaltına alındı.

AV TÜFEKLERİ VE MERMİLER ELE GEÇİRİLDİ

İfadeleri alınmak üzere Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda av tüfekleri, 248 adet tabanca mermisi, çalıntı olduğu değerlendirilen televizyonlar, bakır tencere ve sürahiler, antika olduğu düşünülen bazı malzemeler ile hırsızlık yapılırken kullanılan, eldiven, keser, levye ve el fenerleri ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • 10 GÜNDE 58 EVİ SOYDULAR
2 yorum yapılmış
  • TuncayYksel
    12 Ocak 2019 • 08:23
    Elinize sağlık Jandarmam.
  • Vedatsahin
    13 Ocak 2019 • 05:14
    Bizim yenicagada boyle hirsizlik yapan serefsizler varsa bunlarinda bi hal caresine bakilmasi lazim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.