VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BOLU’YA TOP YEKÜN TALİBİZ”

12 Ocak 2019

......................

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Yeni Yıl gazetesine konuştu. Başaran, " Ne kadar oy alırız, eski oyumuza ne kadar daha ekleriz gibi bir hesabımız yoktur. Biz Bolu'ya top yekun talip olduk. MHP'nin Belediyecilik hizmetini Bolu'ya anlatacağız." dedi.

MHP'nin Bolu Belediye Başkanı Adayının İbrahim Doğan olarak belirlenmesiyle vatandaşın takdirini aldıklarını belirten Cihan Başaran, "Belediyeler halka hizmet makamlarıdır. Belediye Başkanları siyasetçi değil, halka hizmet adamlarıdır. Belediye Başkanı idarecilik vasfı ile halka hizmet götürmeyi başaracak yapıya sahip olmalıdır. MHP Bolu Belediye Başkan adayımız İbrahim Doğan olarak belirlendi ve seçim çalışmalarına başlandı. Öncelikle belirtmek isterim ki İbrahim Doğan, parti teşkilatlarımız ve üyelerimizin içinden çıkmış, hepimizin sevdiği, saydığı, arkasında gururla yürüyeceğimiz mükemmel bir adaydır. Adayımız açıklandığı günden bu yana her gün, Bolu halkından takdir ve tebrikler almaktayız. 31 Mart Yerel Seçimlerinde İbrahim Doğan'ı Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” diye konuştu. 

"HALKIN DERDİ İLE DERT ORTAĞI OLABİLECEK CAN YOLDAŞIDIR"

Başaran, İbrahim Doğan'ın Bolu'da sevilen bir isim olduğunun altını çizerek, "MHP'nin Türkiye de yükselen bir ivme yakalaması, adayımız İbrahim Doğan'ın Bolu’nun öz evladı ve Bolu halkı tarafından sevilen sayılan bir kişilik olması, içimizdeki kazanma isteğini daha da körüklüyor. İbrahim Doğan, rakibi olan diğer adaylara nazaran siyasette yüzü bilinmeyen biri olabilir. Bolu halkı İbrahim Doğan'ı emekli müdür ve öğretmen kimliği ile tanıyor.  Ancak bu bizim için çok büyük bir avantaj. Çünkü İbrahim Doğan, yetiştirdiği öğrencileri ile Türkiye'ye ve Bolu'ya değer katmış bir büyüğümüz. Yöneticilik vasfı ile de Belediye Başkanlığını başarabilecek donanıma sahip. İbrahim Doğan halk adamıdır. Halkın içinden çıkmış, herkesle iç içe, yan yana olabilecek, halkın derdi ile dert ortağı olabilecek can yoldaşıdır. Hedefimiz halkın içinden çıkan bu kıymetli insanı, Belediye Başkanı olarak seçmek ve Bolu'ya hizmet ettirmektir. Halkımız 31 mart seçimlerinde bu farkı görecek ve takdir edecektir" ifadelerini kullandı.

"HER İLÇEMİZDE BAŞKANLIĞI KAZANMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Bolu ve tüm ilçelerinde seçimi kazanma amacıyla yola çıktıklarını belirten Cihan Başaran, "İlçe Belediye Başkan adaylarımız MHP'nin Türkiye'deki yükselişine ve Belediye Başkanlığı vizyonuna uygun adaylardır. Önce Bolu'ya hizmet anlayışını tam olarak benimsemiş kıymetli kişilerdir. Bu seçimde ne kadar oy alırız, acaba kazanır mıyız endişelerimiz yoktur. Biz Bolu'ya top yekun talip olduk. İlçe Belediye Başkan adaylarımızla uyumlu çalışmalarımız devam etmektedir. Her ilçemizde Belediye Başkanlığını kazanmak için yola çıktık" diye konuştu.

"NE KADAR OY ALIRIZ DİYE BİR HESABIMIZ YOK"

Oy hesapları yapmadıklarını aktaran Başaran açıklamalarını şöyle sonlandırdı:

"Ne kadar oy alırız, eski oyumuza ne kadar daha ekleriz gibi bir hesabımız yoktur. Biz Bolu'ya top yekun talip olduk. MHP Belediyecilik hizmetini Bolu'ya anlatacağız. Takdiri Bolu halkımıza bırakacağız. Bolu halkı bizi nerede görmek isterse ona göre oy verecektir. Halkımızın takdiri ne olursa olsun bizim için kıymetlidir."

2 yorum yapılmış
  • MuratSOYAYDIN
    12 Ocak 2019 • 13:24
    Bu MİLLET busefer Meclisi gören lere değil gönül leri gören ilkeli dürüst bir şahsiyete oyunu verecektir MHP adayı olan İBRAHİM DOĞAN da tercih kullanacaktır inşaallah AMİN ALLAH yar ve yardımcımız olsun
  • erafettinirin
    12 Ocak 2019 • 10:40
    Sevgili kardeşim mesai arkadaşım meslekdaşım davarkadaşım dili gönlü aklı ile bu kutlu hizmete layıktır çıkarsız tarafsız ammaa haktan tarafa yüzünü dönen korkusuz insan Allah'ım yar ve yardımcınız olsun selamlar seviliyorsunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.