VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 12 OCAK CUMARTESİ

12 Ocak 2019

..................................

1-Dörtdivan ilçesi, Çalköy köyü halkından, (merhum) Tahsin ÇANKAYA’nın eşi, Mehmet ÇANKAYA’nın annesi, Hüseyin Sedat ÇANKAYA’nın babaannesi EMİNE ÇANKAYA Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Çalköy köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Çömlekçiler köyü halkından, Naciye CEYHAN’ın eşi, Harun, Hicran ve (merhum) Hakan’ın babaları, (merhume) Müzeyyen, (merhum) Ahmet ve (merhume) Münevver’in kardeşi, Hanife ve Vedat’ın kayınpederi, Gürkan, Sevcan, Volkan, Özlem, Reyhan ve Mustafa’nın dedeleri MÜCAHİT CEYHAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çömlekçiler köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Aşağı Kuzören köyü halkından, (merhum) Hakkı KARABACAK’ın eşi, (merhum) Kazım, Necati, İlhami, Nuri, Nurettin KARABACAK, Hanife YAMAN ve Zeliha ÖZÇİFTÇİ’nin anneleri, Osman YAMAN ve Hasan ÖZÇİFTÇİ’nin kayınvalidesi MİHRİBAN KARABACAK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağıkuzören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Tetemeçele köyü halkından, Abdullah ARSLAN’ın eşi, Sabahattin ve Seyfettin ARSLAN’ın anneleri, Muradiye ve Emine ARSLAN’ın kayınvalidesi, Sevim, Nevin, Bülent, Kenan, Hediye, Sabire, Sevcan ve Serkan ARSLAN’ın babaanneleri SABİRE ARSLAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tetemeçele köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

5-Gölyüzü mahallesi halkından, (merhum) Hüseyin ÇELİK’in eşi, (merhum) İsmail Hakkı, (merhum) Hasan ve Şerafettin ÇELİK’in anneleri, Memnune, Nurhan ve Ayşe ÇELİK’in kayınvalidesi, Hakan, Hüseyin, Özgür ÇELİK, Emine POLAT, Yasemin CAN ve Özlem ÇOLAKER’in babaanneleri SAFİYE ÇELİK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gölyüzü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

6-Kuzörendağlı köyü halkından, Adil YAMAK ve Şerife SONER’in babaları, Ulviye YAMAK’ın eşi, İmdat, Yetiş YERLİKAYA ve Huri DANIŞMAN’ın dayıları, Ankara Verem Savaş Hastanesinden emekli ARİF YAMAK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kuzörendağlı köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Kkaradeniz
    12 Ocak 2019 • 07:39
    Allah vefat edenlere rahmet geride kalanlara hayırlı ömür versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.