VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 5 OCAK CUMARTESİ

5 Ocak 2019

.......................

1-Kıbrıscık ilçesi Alan Himmetler köyü halkından, Songül BİLGİN’in babası, Mehmet BİLGİN’in kayınpederi KAMİL YILMAZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beypazarı Şehir mezarlığı camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehir mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Aşağısoku mahallesi halkından Ayten ve Selami ÖZER’in oğlu, Emine ve İzzet ÖZER’in torunu, Furkan ve İzzet Samet ÖZER’in abileri MERTCAN ÖZER hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çaygökpınar köyü Karalar mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Mengen ilçesi Hacıahmetler köyü halkından (Merhum) Yaşar ve Niyaset KÖRPEOĞLU’nun oğlu, Gülhayat KÖRPEOĞLU’nun eşi, Evren ve Ersin KÖRPEOĞLU’nun babaları, Mehmet, Nevzat ve İbrahim KÖRPEOĞLU’nun kardeşleri, Mengen Devlet Hastanesi Başhekimlerinden Doktor MUSTAFA KÖRPEOĞLU Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Saat:11:30’da Mengen Devlet Hastanesinde düzenlenecek törenin ardından Tabaklar mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Hacıahmetler köyü mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Piroğlu köyü halkından Seyfettin ÇETİN, Sadettin ÇETİN ve Sevim ÖREN’in babaları TAHSİN ÇETİN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Piroğlu köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

5-Yenicepınar köyü halkından (Merhum) Süleyman SEÇER’in eşi, Ahmet SEÇER ve Şerif ŞİŞLİOĞLU’nun anneleri, Ertan, Adnan ve İbrahim SEÇER’in babaanneleri HATİCE SEÇER Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yenicepınar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

6-Beşkavaklar mahallesi halkından (Merhum) Mesrure BİLİCİ’nin eşi, Kutsal ve Göksel’in babaları, Muzaffer BİLİCİ’nin amcası, terzi SABAHATTİN BİLİCİ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar mahallesi Yeni camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

7-Eski esnaflardan (Merhum) Şeref KOL’un eşi, (Merhume) öğretmen Ayşe KOL, emekli öğretmen Fahriye ve Ahmet KOL’un anneleri, Senem ve Gözde KOL’un babaanneleri SÜHEYLA KOL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

 

8-Kıbrıscık ilçesi Alan Borucak köyü halkından Yunus ve Fatma AKI’nın kızı, İbrahim ve Gülsüm’ün kardeşi, Abdülsamet ERCAN’nın eşi, Hafize AYGÜN ve Ahmet Faruk ERCAN’nın anneleri, Hasan AYGÜN’nün kayınvalidesi GÜLSEREN ERCAN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarısoku mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku mahalle mezarlığına defnedilecektir.
 

1 yorum yapılmış
  • Boluluveysel
    6 Ocak 2019 • 00:53
    Rahmet li mertcan özer çaygökpınar köyü karalar mahallesi mezarlığına defnedilecek diye düzeltelim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.