VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUSTAFA AKSOY SERT SÖZLERLE VEDA ETTİ

4 Ocak 2019

........................

CHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Mustafa  Aksoy, önümüzdeki dönem için aday olmadığını söyleyerek, “Bir İnşaat mühendisi olarak İmar komisyonuna girmem engellendiği için sizleri kınıyorum. Meclisteki tüm arkadaşlarım çok saygıdeğer insanlar ama bu hakkı benden yaklaşık 10 aydan beri esirgiyorsunuz. Bu görevimi yapmaya kanun eksikliğinden faydalanarak mani olabilirsiniz ama sizlere hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Bolu Belediye Meclisi’nin sert çıkışlarıyla bilinen CHP Bolu Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Fahrettin Aksoy meclis toplantısında veda konuşması yaptı.

“YAPTIĞINIZ DOĞRU DEĞİL”

Kendisini İmar Komisyonu’na seçmeyen AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyeleri’ne tepki gösteren Aksoy, daha sonra ise önümüzdeki dönem için aday olmayacağını duyurdu. Aksoy, “Bu dünya kimseye kalmıyor.  Mecliste 2’inci dönemim. Önümüzdeki dönem için aday değilim. Ak Partili arkadaşlar benim bu hakkımı aylardır gasp ediyorlar. Bir İnşaat mühendisi olarak İmar komisyonuna girmem engellendiği için sizleri kınıyorum. Meclisteki tüm arkadaşlarım çok saygıdeğer insanlar ama bu hakkı benden yaklaşık 10 aydan beri esirgiyorsunuz. Bir türlü ‘niye engellendiğim?’ sorularına cevap alamıyorum. Benim bu görevimi yapmaya kanun eksikliğinden faydalanarak mani olabilirsiniz ama sizlere hakkımı helal etmiyorum. Bu söylediklerimi ne kadar anlarsınız bilmiyorum ama yaptığınız hiç doğru değil. Umarım meclis yeni dönemde bir daha bu tür olaylarla karşı karşıya kalmaz” dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • Salim
    4 Ocak 2019 • 14:24
    Helal mert insan ak parti için çıkar menfaat üstüne kurulu kazan kazan olayı mani olacak kişi istemezler EE yandaş nasi kazanacak gibi gibi ,
  • numan
    5 Ocak 2019 • 22:55
    Bolu belediye imar=kozmik! oda
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.