VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN HABERCİLERLE....

3 Ocak 2019

...................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Bolu’nun önde gelen gazetecileri Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, İhlas Haber Ajansı Bolu Temsilcisi Faruk Çidem ve Demirören Haber Ajansı Temsilcisi Murat Küçük’ü ziyaret etti. Fatih Metin, "Fatih Metin, Ak Parti’nin adayı, Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı. Bunun ispatı, Cuma günü Tarım Bakanı geldi. Belediyenin ödemesi gereken 25 milyon yatırım planı vardı. O parayı Devlet Su İşleri verecek. Yani Allah’a çok şükür belediyenin cebinden çıkacak para çıkmayacak" dedi. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, ‘Gücü nereden geliyor’ sorusuna, ‘Partisi’nde ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’dan’ şeklinde cevap verdi.

“FATİH METİN, RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ADAYI”

Fatih Metin’in gücü nereden geliyor? Sorusuna  bir cevap vermek istiyorum. Fatih Metin’in gücü partisinden ve liderinden geliyor. Fatih Metin, Ak Parti’nin adayı, Recep Tayyip Erdoğan’ın adayı. Bunun ispatı, Cuma günü Tarım Bakanı geldi. Belediyenin ödemesi gereken 25 milyon yatırım planı vardı. O parayı Devlet Su İşleri verecek. Yani Allah’a çok şükür belediyenin cebinden çıkacak para çıkmayacak. Bu para neredeyse bütçenin yüzde 10’u. Bu para diğer projelere gidecek. Merkezi hükümetten ne kadar destek alırsak o kadar iyi olur.

“TANJU ÖZCAN EZBERE KONUŞUYOR”

Karşımdaki rakip, bugüne kadar hayatında 1 liralık ödeneği çıkartıp, Bolu’ya tahsis edebilmiş birisi değil. Vatandaş bunun ayırımını tabiki yapacak diye düşünüyorum. Diyor ki, ‘zaten bu gelen ödenek.” Hayatında hiçbiryeden ödenek aldın damı bunun yorumunu yapıyor. Ezbere konuşuyor. Tarım Bakanı, ‘Fatih Metin ister de biz yapmazmıyız’ dedi. Bu mesajı oradaki herkes aldı.

“CUMHUR İTTİFAKI PARTİLER ÜSTÜ”

MHP’nin adayı hayırlı olsun. Saygı duyuyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday çıkartması, Cumhur ittifakına hiçbir şekilde halel getirmez. Çünkü Cumhur ittifakı partiler üstü bir yapı ve amaç. Biz milletimizin, devletimizin bekası adına bir birliktelik yaptık.  

 

5 yorum yapılmış
  • ormanci
    3 Ocak 2019 • 12:37
    Dsi nasil verecek o kadar parayı belediye daha fidanligin yerine bolge müdürlüğü binasının ihalesini yapamadı güldürmeyin.
  • bolulu
    4 Ocak 2019 • 03:38
    bırakın bu işleri milete aba altından sopamı gösteriyorsunuz yazık ne halere düştünüz yazık size korkunuz dagları aştııııı
  • BoluluMehmetUsta
    3 Ocak 2019 • 21:38
    Kendi dediklerinize kendiniz inanıyormusunuz güldürmeyin bizi.Vatandaşı koyun görmekten bıkmadınız mı.EYT liler alacak boyunuzun ölçüsünü.
  • BoluEytli
    4 Ocak 2019 • 06:18
    Sayın Cumhurbaşkanından Talebimiz gücünü #eyt liler konusunda kullanması yönünde. Yoksa hiçbir kul gücü beni oy kullanırken #eyt ye destek vermeyenlere oy verdiremeyecek
  • Boludan
    4 Ocak 2019 • 10:01
    Siz kendiniz çalıp kendiniz oynayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.