VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 31 ARALIK PAZARTESİ

31 Aralık 2018

............................

1-Seben ilçesi Kesenözü köyü halkından, Hasan Kamil ÖZTÜRK’ün eşi, Emin, Mustafa, Mehmet, Şener ÖZTÜRK, Hatice ÖZ ve Nezaket OTURAKDAŞ’ın anneleri FATMA ÖZTÜRK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Kesenözü köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Seben ilçesi Gerenözü köyü halkından, emekli imam Mahmut ÖZTÜRK’ün eşi, emekli öğretmen Hasan ÖZTÜRK, müftülük personeli Hüseyin ÖZTÜRK, Maide AFACAN ve Fatma ÖZTÜRK’ün anneleri, İmam Hatip lisesi öğretmeni Sadettin AFACAN’ın kayınvalidesi HALİDE ÖZTÜRK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Yeni caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Seben Merkez mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Kıbrıscık ilçesi Alanhimmetler köyü halkından, Ramazan ACAR’ın abisi, Fatma AĞUR’un kardeşi, Firdane ACAR’ın eşi, Güldane ACAR’ın babası, Eyüp ACAR’ın kayınpederi HASAN ACAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Borucak köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

4-Paşakent sitesi sakinlerinden, Melehat BOSTANCI’nın eşi, Kemalettin ve Nejla BOSTANCI’nın babaları, Rabia ARACI’nın abisi, İsmail ve Ayşe BOSTANCI’nın oğlu, emekli infaz koruma memuru CEMALETTİN BOSTANCI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy Mahallesi Eniştebey caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Paşaköy Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 

5-İhsaniye Mahallesi sakinlerinden, (merhum) Ahmet ve (merhume) Şerife GÜNAYDIN’ın oğlu, (merhume) Hayriye GÜNAYDIN’ın eşi, (merhum) İsmail ve Ali GÜNAYDIN’ın kardeşi, hafız İBRAHİM GÜNAYDIN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yıldırım Beyazıt caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Vakıfgeçitveren köyü mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.