VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

29 Aralık 2018

.....................

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, Boluspor'un 53. Yılı nedeniyle taraftarlarla bir araya gelerek pasta kesti. Özcan, “Kırmızı Beyaz tribünlerin bir evladı olarak Şanlı Bolu sporumuzun 53. Kuruluş yıldönümünü kulübün gerçek sahipleriyle, taraftarlarla kutlamaya devam ediyoruz” dedi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Başkan adayı Tanju Özcan, Boluspor'un 53. kuruluş yıldönümü nedeniyle  taraftar derneklerini ziyaret ederek pasta kesti. Özcan, ilk ziyaretini 1965 Boluspor Taraftarlar Derneğine yaptı. Özcan, Boluspor’a verdiği değeri dile getirirken bir yandan da aklında kalan maç anılarını taraftarlarla paylaştı. Dernek başkanı Remzi Şahar ise Özcan’nın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Boluspor ve taraftarlarının her zaman yanından olan bir siyasetçi olduğu için kendisine teşekkürlerini iletti.

YARENLER VE CADDE 14'Ü ZİYARET ETTİ

Tanju Özcan, Yarenler ve Cadde 14 taraftar grupları ile Park Kafe'de bir araya geldi. Yarenler taraftar lideri Yasin Yurdakul ve Cadde 14 lideri Fatih Altundal’ın hazır bulunduğu kafede, hazırlattığı Boluspor pastasını taraftarlarla kesen başkan adayı Özcan, "Kırmızı Beyaz tribünlerin bir evladı olarak Şanlı Bolu sporumuzun 53. Kuruluş yıldönümünü kulübün gerçek sahipleriyle, taraftarlarla kutlamaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

  • TANJU ÖZCAN TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
  • TANJU ÖZCAN TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
  • TANJU ÖZCAN TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
  • TANJU ÖZCAN TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
  • TANJU ÖZCAN TARAFTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.