VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLER TANJU ÖZCAN'I AĞIRLADI

28 Aralık 2018

.......................

Haber - Ayşe Songül ERHAN

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ve ocak yönetimini ziyaret etti.  Özcan, “Ben Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim ve Türk Milliyetçisiyim, bunu ifade ederken de göğsümü gere gere, söyleyebiliyorum” dedi. İsmail Akgül ise, “Tanju beyin samimiyetini biz her zaman gördük ve hissettik. Bizlerin takdir ettiğimiz insanlar arasındadır” ifadelerini kullandı. Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’e Türk Bayrağı, Nutuk ve 1965 basımı ilk baskı 9 ışık kitabı hediye etti.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, Ocak Başkan Yardımcısı Metin Yıldırım ve ocak yönetimi tarafından karşılanan CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, sıcak karşılama için ocak yönetimine teşekkür etti.

“BEN ATATÜRKÇÜYÜM, CUMHURİYETÇİYİM, TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM”

Özcan, “Bu sıcak karşılama için çok teşekkür ediyorum. Bizler yıllardır ülkü ocaklarının çalışmalarını dikkatli şekilde takip ediyoruz. Öğrenci kardeşlerimize hayır işleri ve katkı anlamında ciddi çalışmaları olduğunu öğrenme fırsatı buldum. Bizler bir yola çıktık. 31 Mart’ta inşallah bütün Boluluların hiç ayrım yapmadan, tarafsız bir şekilde, bu AK Partili, bu MHP’li, bu CHP’li demeden herkesin belediye başkanı olmaya talip olduk. Bu bir nezaket ziyaretidir. Bizler birbirimizi zaten tanıyoruz. Benim kimliğimi, duruşumu zaten herkes biliyor. Ben her yerde bunu söylüyorum. Meclis kürsüsünde de bunu söylüyorum. Ben Atatürkçüyüm, Cumhuriyetçiyim ve Türk Milliyetçisiyim, bunu ifade ederken de göğsümü gere gere, söyleyebiliyorum”

“ÖZCAN TAKDİR ETTİĞİMİZ İNSANLAR ARASINDADIR”

Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül ise, ‘’Öncelikle sayın vekilimize ve heyetine Ülkü Ocaklarımıza yapmış oldukları bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederiz. Ülkü Ocaklarını bizler her zaman siyaset üstü bir kurum olarak görmüşüzdür. Bolu çok küçük bir şehir. Farklı kulvarlarda siyaset yapıp farklı düşünceler içinde olsak da makamlar ve görevler gelip geçicidir. Bizler her zaman yüz yüze bakıyoruz. Bizim için önemli olan dostluktur, samimiyettir. Tanju beyin samimiyetini biz her zaman gördük ve hissettik. Bizlerin takdir ettiğimiz insanlar arasındadır. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’e  Türk Bayrağı, Nutuk ve 1965 basımı ilk baskı 9 ışık kitabı hediye etti.

4 yorum yapılmış
  • BenFatiheVerrim
    29 Aralık 2018 • 00:21
    Bir MHP li olarak oyum Fatihe, sayın özcanı severim aslında ben türk milliyetçisiyim diyor ama partisi bölücü pkk ile iş tutuyor yaman çelişki
  • zbolulu
    29 Aralık 2018 • 01:35
    ARK BELEDİYE SEÇİMLERİNDE İSME VERİLİR PARTİYE DEGİL ÇÜNKÜ KİM GELİRSE GELSİN ANKARADAN ALACAGI ÖDENEK DEGİŞMEYECE
  • Gemi
    30 Aralık 2018 • 02:41
    Halk evleri yıkılırken kepçenin üzerine çıkıp Polise saydirdigini unutmadık . İlk icraatını açıkla de ki "Halk evlerini geri kurup, komünistleri tekrar oraya sokacağım" de saygılar ..
  • samalayana
    31 Aralık 2018 • 04:49
    partisi pkk ile iş birliği içerisinde diyen tek beyinli çok merak ediyorum o adamın bağlı olduğu parti mi kürtler ile otobüs üzerine çıkıp güzel kutlamalar yapmıştı güneydoğuda. Zekanıza hayranız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.