VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ DÜZCE İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

28 Aralık 2018

.....................

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Hikmet Keskin basın toplantısında şu ifadelere yer verdi…

“İl Başkanlığı yaptığım dönemde hep partimin ve milletimin ve menfaatlerinin bilincinde olarak partimizin birliği ve beraberliğinin sekteye uğramaması için, ifa etmekten onur ve gurur duyduğum l başkanlığı görevinden gelinen konjektör açısından ayrılmamın partimizin ve Düzce’mizin hayrına olacağını düşünüyorum. Genel Merkezde yaptığım istişareler sonucunda aldığım bu kararı Aziz Düzceli hemşerilerime buradan ilan ediyorum.”

“Koltuklar ve makamlar gelip geçicidir, baki olan dava ve ülkenin bekasıdır. Bundan sonra çalışacak arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı göreve gelecek arkadaşlarıma sonsuz başarıla diliyorum. Arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Bu süreçte yanımda olan, benimle yol arkadaşlığı yapan partisine ve davasına gönülden bağlı olan yol arkadaşlarıma kardeşlerime haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Süreç boyunca şahsıma ve teşkilatıma verdiği destekten ötürü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, teşkilat başkanlarıma ve teşkilat başkan yardımcılarıma buradan teşekkür ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.