VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER,28 ARALIK CUMA

28 Aralık 2018

............................

1-Kuzören Emirler köyü halkından, muhtar Mustafa KARAKABAK, Seher ÖZTÜRK, Lütfiye ÇİLOĞLU, Nurhayat BİLEN ve Nurgül KARAKABAK’ın babaları, Raşit, Rahmi, Recep ve Ramazan KARABAK’ın amcaları, İrfan ÇİLOĞLU ve Yakup BİLEN’in kayınpederi, Aydın, Muzaffer ÖZTÜRK, Tuncay KARAKABAK ve Suat ÇİLOĞLU’nun dedeleri, Fitnet KARAKABAK’ın eşi HASAN HÜSEYİN KARAKABAK Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kuzören Emirler köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Yumrukaya köyü halkından, (merhum) Sefar YILDIRIM’ın eşi, maliyeden emekli Mustafa YILDIRIM ve Nurten DEMİR’in anneleri, Betül UZAN ve Serpil CESUR’un babaanneleri, Nuray KIŞLAK ve Tülay DEMİR’in anneanneleri, Hüseyin DEMİR’in kayınvalidesi NURİYE DEMİRGEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yumrukaya köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3-Değirmenözü köyü halkından, emekli ormancı Servet AŞIKARIN damadı, Rukiye AVCI’nın eşi, Mustafa AVCI ve Sabahat’ın babaları MUSTAFA AVCI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Değirmenözü köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.