VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAN'A SALDIRAN ALÇAKLAR HALA BULUNAMADI

27 Aralık 2018

.......................

Bolu’nun tanınmış isimlerinden BBP eski İl Başkanı Mahmut Alan’ın 14 Aralık 2018 tarihinde evinin önünde 4 kişi tarafından saldırıya uğrayarak saldırmasının ardından 14 gün geçmesine rağmen faillerinin bulunamaması dikkatlerden kaçmazken, Mahmut Alan, “Emniyetimize bilgi için başvurdum. Hala bulamadık, çalışıyoruz dediler. Belki de tespit ettiler bana söylenmiyor. Çünkü bu kadar görüntü olup tespit edilmemesi imkansız.” diye konuştu.

Mahmut Alan, kendisine 14 Aralık 2018 tarihinde evinin önünde bir saldırı yapıldığını hatırlatarak, saldırganlar ile ilgili bir gelişme olmadığını söyledi. Alan, “Polisimizin elinde, bana evimin önünde saldıran alçakların saldırıya başlama ve kaçış anı görüntüleri ile kullandıkları beyaz araç görüntüleri mevcut. Emniyetimize bilgi için başvurdum. Hala bulamadık, çalışıyoruz dediler. Belki de tespit ettiler bana söylenmiyor. Çünkü bu kadar görüntü olup tespit edilmemesi imkansız” dedi.

“PKK’LILAR İLE DÜŞMANLIĞIM OLDUĞU DOĞRUDUR”

Bu olayın basit bir olay olmadığını belirten Alan, “Bu basit bir olay değildir. Benim şahsi en ufak bir düşmanım yok. Vatan ve Bolu noktasında birçok şer odakları ile düşmanlığım olmuştur. Bolu’da istediği gibi at koşturmak isteyen ve devamında Bolu halkını kazıklayan iş adamları, Bolu’ya hizmet edeceğiz deyip ihanet eden siyasetçiler ve Bolumuzda birçok kez PKK paylaşımı yapan hainler ile düşmanlığım olduğu doğrudur. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Ben az önce belirttiğim özellikte olan karaktersiz ve namussuz insanları onlara fiziki zarar vermeden demokratik yollarla Halkımıza duyuruyorum” ifadelerini kullandı.

“BU ÇİRKİN SALDIRI BOLU’NUN NAMUSUDUR”

“Devletimin önüne geçmiyorum. Ama bakın bu adi pislik tayfası saldırıyor. Beş kişiler, biber gazı sıkıyorlar ve aynı anda kamera kaydı alıyorlar. Bunun adı nedir soruyorum. Bu alçak ve çirkin saldırı Bolu’nun namusudur. Bana atılan yumruklar Bolu halkına atılmıştır. Daha önce de Bolu’da buna benzer olaylar yaşandı lakin o gariplerimin sesi fazla duyulmadı. Bolu’da 200 kişi bu olaylara tepki gösteriyor. Maalesef diğer Bolulu vatandaşlarımız bana ne diyor. Bizim derdimiz Vatan toprağı. Eğer bugün bana ne dersek yarın bir gün bu karaktersiz pislikler çocuklarımıza bulaşacak. Benim kimseden bir beklentim ve talebim yok. Allah rızasını kazanmak ve Bolumuza katkıda bulunmak için yola çıktım. Siyasi makam da iken de koştum istifa edince de koştum ve koşmaya devam ediyorum. Her hangi bir beklentim yok. Ben Bolumu seviyorum o bana yeter. Bu menfur saldırı aydınlatılmalı ki kimse zan altında kalmasın. Polisimiz gereğini yapacak ve suçluları adalet önüne çıkaracaktır.”

 

5 yorum yapılmış
  • Nacikaradeniz
    27 Aralık 2018 • 12:43
    Mahmudum kardeşim bu tür olaylar defalarca yaşanmadimi...Bolu'da bana dokunmayan yılan bin yaşasın prensibi yokmu kardeşim....Bolu'da kimseye güvenip bı yola cikmayacaksin herkes kendi gotunden korkar olmuş yalakalık yavsaklik diz boyu ama icraata sıra gelince herkes bı deliğe giriyor tık yok bunu der bunu söylerim ne yapacaksan kendin yapacaksın yok yanındayım.seninleyim.senin için seve seve ölürüm ..ölümüne yanındayız gibi laflara kanma kardesim
  • bolutrt
    27 Aralık 2018 • 23:56
    boludan bolululardan bi yol olmaz! etekli hainler sıkıyosa düzcede ses çıkarsınlar..
  • MustafaTrk
    29 Aralık 2018 • 03:46
    Ne çok seviyorsunuz kurtlar vadisi ayaklarını be kardeşim.Bırakın bu işleri biraz akıllı olun artık.
  • MAMUTALANISEVIYORUZ
    29 Aralık 2018 • 00:29
    seni seviyorum mamut gardaşım, arkadaşların yorumuda ne kadar haklı düşünsene yozgatta nevşehirde niğdede sivasta trabzonda v.s bırak pkk yı birinin ağzından apo kelimesi bile çıksın o kişiyi yere düşmeden havada param parça ederler ama bolu malesef bu konularda çok duyarsız kalıyor itler o yüzden boluda cirit atıyor.
  • Bolulu
    2 Ocak 2019 • 20:25
    Boluya çamur atmayın. Korkak dediğiniz bolulular bu hainlerin il binasını bastı. Boş yapmayın, boluda cirit atıyo yazmış adam. Bu hainler heryerde. Düzceyide biliyoruz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.