VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN ÜLKÜCÜLERİ ZİYARET ETTİ

27 Aralık 2018

.....................

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Metin, ülküdaşlarım diye hitap ettiği ülkücülere, “Büyük Türk milletine her daim hizmet eden, Türk gençliğinin yetişmesine katkı veren ülkü ocaklarında bulunmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum” dedi. Ocak Başkanı İsmail Akgül ise, “Makamlar, mevkiler gelip geçici, dostluklar bakidir. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesi STK ziyaretlerine ara vermeden tüm hızıyla devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, son olarak Bolu Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları’nda İl Başkanı İsmail Akgül ve ülkücüler tarafından karşılanan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, ülkücü camiaya nasıl bir belediye başkanı olacağını ve hedeflerini anlattı.

“SIRT SIRTAYIZ GÖNÜL GÖNÜLEYİZ”

Ülküdaşlarım diye hitap ettiği ülkücülerin belediye başkanı olsun olmasın her zaman hizmetinde olduğunu vurgulayan Fatih Metin, “Burası gerçekten adı üstünde ocak. Neyin ocağı? Türklüğün ocağı, geleceğin ocağı. Bu güzel çatı altında yetişen birçok vatan evladımız ülkemizin bekası, bölünmez bütünlüğü için verilen hizmetlerde yer alıyor. O nedenle sizlerin şahsında ülkesi, milleti, bayrağı için değil elini gövdesini taşın altına koyan tüm ülkücü kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah ülkemizin birlik beraberliği için her zaman sırt sırtayız, gönül gönüleyiz. İnşallah bu gönül birliği içinde geleceğe hep beraber yürüyeceğiz. Bu hizmetlerin devamı için Belediye Başkanı olsam da olmasam da hizmetinizdeyim” diye konuştu.

“ONUR DUYDUK”

AK Parti’nin adayı Fatih Metin’i Ülkü Ocaklarında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül de yerelde siyasetin ikinci planda olduğunu vurgulayarak, “Kendisine başarılar diliyoruz. Bolu küçük bir şehir. Burada önemli olan baki olan dostluk, arkadaşlık, kardeşlik kavramıdır. Makamlar, mevkiler gelip geçici, dostluklar bakidir. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

  • FATİH METİN ÜLKÜCÜLERİ ZİYARET ETTİ
  • FATİH METİN ÜLKÜCÜLERİ ZİYARET ETTİ
  • FATİH METİN ÜLKÜCÜLERİ ZİYARET ETTİ
2 yorum yapılmış
  • seluk
    27 Aralık 2018 • 22:18
    Sn Fatih METİN MHP aday çıkarırsa şimdiden geçmiş olsun size. böyle ziyaretler tamamda Genel merkez bazında bu durumu çözemezseniz boşuna koşturup durursunuz.
  • KMBOLU
    30 Aralık 2018 • 21:33
    VAY BENİM ASLANLAR ASLANI İSMAİL AKGÜL ABİME BAK BEE :) SENİ BÖYLE BOY BOY FAALİYET İÇİNDE GÖRDÜKÇE GURURLANIYORUM. ALLAH YOLUNU BAHTINI AÇIK EYLESİN ABİM. İNŞALLAH ÇOK İYİ YERDE GÖRÜRÜZ SENİ. DUALARIM BÜTÜN KALBİMLE SENİNLE ABİM :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.