VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ALAADDİN YILMAZ'A JEST

25 Aralık 2018

....................

Haber – Ayşe Songül ERHAN

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, “Alaaddin abi, Necdet Gören ve Muzaffer Işın’a sormadan isimlerini caddeler verdi ama ben seçildiğimde elimde 3 alternatifle Sayın Yılmaz’ın yanına gideceğim ve onun istediği yere ismini vereceğim” dedi. Özcan ayrıca, “Ben diğer adaylar gibi enkaz devraldım edebiyatı yapmayacağım. Neyi devralacağımı gayet iyi biliyorum” dedi. Özcan geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etmişti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, seçim çalışmaları kapsamında İl Başkanı Kazım Karsu, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve partililerle birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette, planlanmış seçim vaatlerini anlatan ve Bolu’yu Türkiye’nin en yaşanabilir ve ucuz kentlerinden birisi yapacağını söyleyen Özcan, Bolu Belediyesi ve Başkan Yılmaz ile ilgili de konuştu.

“ENKAZ DEVRALMADIĞIMI BİLİYORUM”

Bolu Belediyesi’nin ödeneyemeyecek bir borcunun olmadığını belirten Özcan, “Ben diğer adaylar gibi enkaz devraldım edebiyatı yapmayacağım. Neyi devralacağımı gayet iyi biliyorum. Bolu Belediyesi’nin ödenemeyecek bir borcu yoktur. Hem belediyenin borcunu ödeyeceğiz hem de Bolu’ya yeni katma değerler sağlayacağız. Bolu’yu gerçek bir turizm kenti yaparak, il dışından gelecek ziyaretçilerle esnafımıza da nefes aldıracağız” dedi.

“ALAADDİN YILMAZ’IN ADINI İSTEDİĞİ CADDEYE VERECEĞİZ”

Toplantıda, geçmişte Belediye Başkanlığı yapmış olan Necdet Gören ve Muzaffer Işın isimlerinin caddelere verildiği ve seçildiği takdirde Başkan Yılmaz’ın ismini de bir caddeye verilip verilmeyeceği sorusu üzerine Özcan, “Biz seçildiğimizde Bolu’da istişare dönemi başlayacak. Alaaddin abi, Necdet Gören ve Muzaffer Işın’a sormadan isimlerini caddeler verdi ama ben seçildiğimde elimde 3 alternatifle Sayın Yılmaz’ın yanına gideceğim ve onun istediği yere ismini vereceğim” şeklinde konuştu.

7 yorum yapılmış
  • Hakan
    25 Aralık 2018 • 05:48
    Herzamankı gibi şovyapmayandevam belediyenin oraları yıktırmamak icin kepceye oturuyordun şimdi nasıl girebilecen işn şov
  • haluk
    25 Aralık 2018 • 09:59
    MALESEF ÜLKEMİZDE SİYASET ÇOK DÜŞÜK SEVYELERDE HEMDE HEPSİ İÇİN GEÇERLİ
  • Cakir
    25 Aralık 2018 • 10:53
    Şu belediyenin arkasında ki belediye önünden pazar alanına giden tünele Alaaddin Keykubat tüneli ismi verin. 1 taşta 2 kuş. yaratıcı isim
  • AhmetSert
    26 Aralık 2018 • 01:01
    Alaettin Yilmaz`i kendi partisi yedi.Ona sahip cikmadilar.Tanju Bey her zaman oldugu gibi magdurdan yana olmus olacak ki Alaettin Beye jest yapiyor,Onu onure ediyor.
  • Hlya
    26 Aralık 2018 • 01:26
    Belediye devralındığında yapılan işleri yıkıp eski Haline döndürmenin imkanı olmadığı için kepçe üstüne de oturulsa olmuş bir kere evet ülkemizde siyasetin ne sebeple düşük seviyelerde olduğu malum güzelleştirmek elimizde
  • numan
    26 Aralık 2018 • 09:58
    kankalar, partiler ayrı olsa da..yapılar! aynı
  • yaman
    27 Aralık 2018 • 03:49
    Ak parti Fatih Metin ısrarında çok yanlış yaptı. Tanju beye şimdiden hayırlı olsun. Geçmiş dönemde Alaattin beye oy vermiş bir vatandaş olarak yerel seçimlerin parti değil kişiye güven seçimi olduğunu idrak edemeyenlerin Avukatlara yerel belediyeleri teslim etmeleri akıl alır gibi değil. Bizler vatandaşız hizmet bekleriz. Avukatlar adalet ararlar hizmet dağıtmazlar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.