VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR BU KEZ SERT GELDİ

25 Aralık 2018

...................

Bolu Dağı'nın TEM ile D-100 yolu geçişlerinde etkili olan kar yağışı ve sis nedeniyle ulaşım yavaşladı. Öte yandan, kent merkezinde etkili olan kar yağışı vatandaşları hem mutlu etti hem de zor anlar yaşattı.

TEM ve D-100 yolunun Bolu Dağı geçişlerinde sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Bolu Dağı'nda kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Ekipler, özellikle D-100 yolunun Elmalık, Bakacak, Seymenler ve Karanlıkdere mevkileri ile TEM yolunun Bolu Dağı Tüneli ve viyadüklerinin bulunduğu noktalarda çalışmalara ağırlık verdi. Bölgede sis de etkili oldu. Sis nedeniyle görüş mesafesi 40- 50 metreye kadar düşerken, sürücüler, araçlarıyla yavaş gitmeye dikkat etti. Polis ekipleri de güzergah üzerindeki noktalarda hazır bekledi.

KENT MERKEZİNDE KAR ETKİLİ OLUYOR

Bolu kent merkezinde etkili olan kar yağışı öğle saatlerinde etkisini arttırırken, vatandaşlar etkili yağışın keyfini sürdüler. Bolu Belediyesin bağlı ekipler kentin önemli noktalarında ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

  • KAR BU KEZ SERT GELDİ
  • KAR BU KEZ SERT GELDİ
  • KAR BU KEZ SERT GELDİ
  • KAR BU KEZ SERT GELDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.