VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METİN GENÇLERLE AYNI SOFRADA

22 Aralık 2018

....................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, bir grup üniversitelinin daveti üzerine öğrenci evine misafir oldu. Öğrencilerin hazırladığı yer sofrasına oturan Fatih Metin, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Öğrencilere, üniversite yıllarındaki anılarını anlatan Metin, BAİBÜ’lü öğrencilerin sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.

Seçim çalışmalarını gündüz sahada sürdüren Fatih Metin, akşamları da Bolu halkıyla beraber olmayı sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti’nin genç adayı, akşam bir grup üniversite öğrencisinin davetini kırmayarak öğrenci evine misafir oldu. Öğrencilerin hazırladığı yer sofrasında menemen yiyen Fatih Metin, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin sorunlarını dinledi. Sıcak ve samimi bir havada öğrencilerle sohbet eden Metin, gençlerin fikirlerinden her zaman yararlanacaklarını belirtti.

“GENÇLERE GÜVENİYORUM”

Fatih Metin gençleri çok önemsediğini belirterek, gençlerin ülkemizi geleceğe taşıyacaklarını ifade etti. Başkan seçildiği takdirde belediyeyi genç ve dinamik bir kadro ile yöneteceklerini belirten Metin, belediye meclisinde gençlere daha fazla görev verileceğini de söyledi.

 

  • METİN GENÇLERLE AYNI SOFRADA
4 yorum yapılmış
  • bolulu
    22 Aralık 2018 • 13:13
    çok güzel görünüyorsunuz
  • Murat
    22 Aralık 2018 • 22:36
    Genclere bedavaya alismayin dersiniz hep burs olmaz dersiniz oylarida onlardan bekleyin yavas yavas eriyorsunuz boluyuda kaybediceksiniz insallahhh tanju bey hakkini vericek guzel bolunun biz inaniyoruz ki sizler hepiniz gidiceksiniz...
  • Erdemli
    23 Aralık 2018 • 05:53
    3 ay kaldı zatı muhterem. Reis işi bilir, Bolu halkına güvenilir. Bu günlere kolaygelinmedi.
  • Deniz
    23 Aralık 2018 • 09:12
    Bende ak partili olarak oyum tanju beye.. Szlere itimatımız kalmadı.. Hoş chp gelse boluya Tayyip bey yatırım yptırmaz ama olsun szlerden çok çektik artık yeter.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.