VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSTEN TEFECİYE OPERASYON

21 Aralık 2018

.....................

Bolu’da, aylık yüzde 20 faizle tefecilik yaparak 14 kişiyi mağdur ettiği iddia edilen 45 yaşındaki N.B. polis tarafından gözaltına alındı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, N.B. isimli kişinin kentte tefecilik yaptığı bilgisine ulaştı. Olayı soruşturan ekipler, şüphelinin çeşitli meslek gruplarından maddi olarak zorluk çeken 14 kişiye aylık %20 faizle para vererek karşılığında açık senet aldığını tespit etti.

14 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Ayrıca şüphelinin ödemesini zamanında yapamayanlardan aldığı açık senetleri doldurarak hakkında icra takibi başlatıp mağdur ettiğini belirlendi. Soruşturma kapsamında şüpheli tarafından mağdur edildiği tespit edilen 14 kişinin ifadesi alındı. Polis, N.B.’nin iş ve ev adresinde eş zamanlı olarak arama yaptı. Arama sonucunda şüphelinin iş yerinden, 14 adet çeşitli şahıslar tarafından imzalanmış senet, 4 adet suç kapsamında notların alındığı değerlendirilen ajanda, 1 adet boş çek koçanı, 1 adet çek fotokopisi, 1 adet suç kapsamında tanzim edildiği değerlendirilen belge, 1 adet belgesiz av tüfeği, 17 adet av fişeği, 1 adet tabanca şarjörü, 1 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.

4 yorum yapılmış
  • Remzi
    21 Aralık 2018 • 09:29
    Sizin gibi devletin polisin işi güçü boş işlerle uğraşmak zaten feto dur ergenekon dur diyip durdunuz şimdi de bu mu yani sizin 14 kişi dediğiniz adamlar adam olaydı borc yiğidin gamcısıdır kelimesini unutmazlar. isteyince borç alınca iyi borç ödemeye geldiğin de kötü işiniz gücünüz avratlarınızın eteklerine saklanmak avrat gibi dedi kodu yapmaktır sizin erkekliğinizin amk...
  • melungeon14
    21 Aralık 2018 • 09:32
    doğru yanlış bir işte..ama bankalarda tefeci olmuyormu...vergi ve kaçak olduğu içinmi suç eyer kayıtlı yapsalar bir şey olmazmıydı...
  • Remzi
    21 Aralık 2018 • 09:43
    Aaaa
  • Rumuz
    21 Aralık 2018 • 10:08
    Göz altına alındıda noldu geri bırakıldı onuda ekleyin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.