VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIM, OYNAMAM"

21 Aralık 2018

..................

CHP Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, Bolu Belediyesini ziyaretinde çalışanlara, “Başkan değişimlerinde ister istemez çalışan arkadaşlarımızda tedirginlik yaşanır. Şunu bilmenizi isterim ki ben bu güne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam. Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, Bolu Belediyesinin ziyaretinde çalışanlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Özcan, ‘”31 Mart’tan sonra hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İlk olarak siz mesai arkadaşlarımı ziyaret etmek istedim. Başkan değişimlerinde ister istemez çalışan arkadaşlarımızda tedirginlik yaşanır. Şunu bilmenizi isterim ki ben bu güne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam. Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. Aksine çalışanlar açısından çok daha güzel günler sizleri bekliyor. Hayır dualarınıza talibim’’ dedi.

 

2 yorum yapılmış
  • AhmetSert
    21 Aralık 2018 • 23:37
    Boluyu yasiyorum,Boluyu seviyorum diye yola cikan yerli ve milli baskan ,Bolu~da seni seviyor.Haydi Bolu...
  • haluk
    25 Aralık 2018 • 10:05
    AKP TEŞKİLATI O KADAR DAĞNIKKİ SEÇİMİ KAYBETMEK İÇİN ÇALIŞSALAR BU KADAR OLMAZ BİR GURUP ALATTİN YILMAZ GURUBU Kİ KÜSKÜNLER BİR GURUB ERÇOŞKUN GURUBU HİÇ İLGİLENMİYORLAR BİR GURUP VAR KENDİ BAŞINA HÜKÜMET EYER BÖYLE GİDİRSE TANJU BEYE GÜN DOĞDU
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.