VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN GENÇLERE GÜVENİYOR

20 Aralık 2018

.......................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, gençleri önemsediğini belirterek “Bolu’da yaşayan tüm gençlerimizin taleplerine uygun sportif, sanatsal, kültürel ve sosyal alanlar oluşturacağız” dedi. Metin ayrıca, seçimi kazanması halinde önemli bir spor merkezi ve kültür merkezini Bolu’ya kazandırmayı hedeflediğini de açıkladı.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin,  31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesi STK ziyaretlerini sürdürüyor.  Metin, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği, Bolu İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği  (Bolimder), Ensar Vakfı, Bolu İlim Yayma Cemiyeti ve Bolu Genç İşadamları Derneği’ni (BOGİAD) ziyaret etti. İl Başkanı Nurettin Doğanay,  İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve parti kadrolarının da katıldığı ziyaretlerde Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, gençlere yönelik projelerinden bahsetti.

Fatih Metin,  “Türkiye hamd olsun 30 milyon genç nüfusuyla dinamik ve etkin bir gençliğe sahip. Ve şuan ki bu genç nüfusun güce dönüşmesiyle ilgili hükümetimizin her alanda çalışmaları var. Bu gençlik ülkemizin teminatı. O nedenle inanıyorum ki yaptığımız bu hamleler ile ülkemiz çok daha iyi yerlere gidecek.” dedi.

“GENÇLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Göreve gelmesi halinde gençlere yönelik hayata geçirilecek projelerden de bahseden Fatih Metin,  “Gençliği önemsiyoruz, Bolulu gençlerimizi önemsiyoruz. Bolu’da yaşayan gençlerimizin taleplerine uygun sportif, sanatsal, kültürel ve sosyal alanlar oluşturacağız. Nerde bir eksik varsa devletimizle ve milletimizle beraber el ele verecek ve bu eksiklikleri gidereceğiz. Bizim hedefimiz Bolu’da orta öğretimde bulunan bütün öğrencilerimizin en az bir spor dalıyla ya da sanatla uğraşması. İnşallah Bolu Belediyesi olarak önümüzdeki dönem hayata geçireceğimiz projeler ile hem bu alanlarda eğer boşluk varsa onları dolduracağız, hem de sayılarını arttırarak Türkiye’ye sporcu, sanatçı, bilim insanı kazandırma gayreti içinde olacağız. Bunu da sizlerle beraber, tüm STK’larımızla beraber yapacağız. Amacımız da hedefimiz de budur. Bu amaç doğrultusunda adımlarımızı kararlılıkla atacağız.  Önümüzdeki süreçte önemli bir spor merkezi ve kültür merkezini Bolu’ya kazandırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

7 yorum yapılmış
  • EYT
    20 Aralık 2018 • 13:30
    Cok düşündüğünüzden gencler işsiz bunlar hep oyun artık bunlara karnımız tok secimden secime aklınıza geliyor vatandaş artık yalanlara karnımız tok icraat olmadan sizlere oy yok
  • sa
    20 Aralık 2018 • 13:36
    Sonuna kadar EYT anlayan anladı
  • mehmet
    20 Aralık 2018 • 21:45
    hadi ordan ne yaptınız gençler için
  • Vatanda
    20 Aralık 2018 • 22:41
    Siz ancak suriyelileri desteklersiniz.vergiyok birsey yok.kendi milletimize geldiginde zam üstune zam hic birsey yok, et ithal saman ithal vb emekliye işçiye çiftçiye destek verseniz bunların hiç biri olmaz yem pahalı gübre pahalı mazot pahalı seçimler geldiğinde bunu böyle yapacaz şunu sõğle yapacaz icrat yok yok yok
  • bra
    21 Aralık 2018 • 06:14
    Önce mezun olan gençlere iş imkanı bulun Fatih bey. Gençleri önemsiyoruz demekle olmuyor bu ülkenin gençlerine Suriyelilere verdiğiniz kadar değer vermiyorsunuz.
  • Vatandarza
    22 Aralık 2018 • 01:29
    Belediye başkanlığı seçimlerinde partizanlık yapılmaz. Kimin daha iyi hizmet edeceğine inanılırsa o başkan yapılır. Sayın metin'in 2 dönem vekillik performansına baktığımızda Bolu'nun çocuğunun gerisinde ve gölgesinde kaldığını, bu görev ve sorumluluk için uygun olmadığı ortadadır. Saygılar.
  • fuat
    22 Aralık 2018 • 04:59
    inşallah Tanju özacan başkan bolunun evladı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.