VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

40 YIL SONRA YENİDEN...

20 Aralık 2018

....................

Ülkü Ocakları Genel Merkezinin oluru ve Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül’ün takdirleri ile Ülkü Ocakları Seben İlçe Başkanlığı’na Ergin Çavdar atandı. 1978 yılından bu yana faaliyette bulunmayan Ülkü Ocakları Seben İlçe Başkanlığı 40 yıl aradan sonra yeniden açıldı.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı’nın Bolu’nun her ilçesinde yaptığı teşkilatlandırma çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dörtdivan ve Yeniçağa ilçe başkanlıklarını faaliyete sokan Ülkü Ocakları Bolu il Başkanı İsmail Akgül bugün de 1978 yılında kapanan Ülkü Ocakları Seben İlçe Başkanlığı’nın açılışını yaptı.

“OCAĞIMIZIN TÜTMESİ…”

Açılışta konuşan Akgül, “Ülkü Ocakları Hoca Ahmet Yesevi’nin kurduğu Türk-İslam Ocakları’nın devamı, ilim, irfan yuvasıdır. Türkiye’nin her 76 ili ve birçok ilçesinde teşkilatlanan bir gençlik kuruluşudur. Allah’ın izniyle bizde İlimiz Bolu’da bu teşkilatlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. Bolu’nun her ilçesinde ocağımızın tütmesi, sancağımızın dalgalanması, gençlerimizin Türk-İslam ahlakıyla yetişmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de Seben’de 1978 yılından bu yana faaliyette bulunmayan Ocağımızı tekrar açmanın gururu içindeyiz. İnşallah Ergin Çavdar başkanımızı bu kutlu görevinde yalnız bırakmayacak Seben’i de Ülkü Ocakları’nın teşkilatlanması adına çalışmalarında her zaman yanında olacağız” dedi.

Akgül’ün konuşmasının ardından dualarla açılışı yapılan Ülkü Ocakları Seben İlçe Başkanlığı faaliyetlerine bugünden itibaren başladı.

  • 40 YIL SONRA YENİDEN...
  • 40 YIL SONRA YENİDEN...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.