VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLERİN BİTMEYEN ÇİLESİ..

19 Aralık 2018

.......................

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde okuyan ve Seyit Avşar Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan 100’e yakın öğrenci yağmurlu ve soğuk havada otobüsün uzun süre gelmemesine isyan etti.

Öğrencilerin ulaşım çilesi devam ediyor. Öğrencilerin Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü’ne gitmek için kullandığı otobüslerden şikayetleri yıllardır sürüyor. Geçtiğimiz gün ise öğrenciler tarafından çekilen bir fotoğraf ulaşımdaki sorunu tekrar gündeme getirdi. Seyit Mahallesi’nde bulunan Seyit Avşar KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan 100’e yakın öğrenci, otobüs durağında yağmurlu ve soğuk havada dakikalarca otobüs bekledi. Soğuk havanın da etkisi ile üşüyen öğrenciler otobüsün geç kalmasına isyan ederken, yetkililerin artık bu konuya bir çözüm bulmasını beklediklerini ifade ettiler.

Haber - Erol DEĞİRMENCİ - Bolu Takip Gazetesi

 

3 yorum yapılmış
  • m
    20 Aralık 2018 • 04:19
    Dün o esotlara bindim üniversitesi Hastanesi'nin oradan merkeze gitmek için 3 araç bekledim sıra gelmedi böyle bı hizmet olmamalı acil çözüm taksimi tutcaz illa
  • isimsiz
    20 Aralık 2018 • 00:12
    25 kişilik otobüs diye alınan arabaya 70 kişi biniyor AİBÜ olmasa belediye taşımacılık hizmeti veremez parayı nurdan kazan yapıştığı hizmet bu
  • Isimsiz
    20 Aralık 2018 • 06:12
    Tıp fakultesi hastanesine zaten dolu olan araçlar gonderiliyor.karda yağmurda bos araclar kapilarini kapatip dururken hastaneden çıkan insanlar sirada islanarak bekliyor Ulasim Bolu nun ayibi ogrencisinin hic degeri yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.