VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 17 ARALIK PAZARTESİ

17 Aralık 2018

....................

1-Bahçelievler mahallesi halkından, Bolu Orman İşletme Müdürlüğünden emekli ( merhum) Fadıl ARĞAT’ın eşi, Feridun ARĞAT’ın annesi, Fatma ARĞAT’ın kayınvalidesi, Yurdanur TEKEMEN ve İrfan DOLAPCI’nın ablası; FİKRİYE ARĞAT hakkın rahmetine kavuştu.

Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy mezarlığına defnedilecektir.

2-Dörtdivan ilçesi Çalköy köyü halkından,Mustafa AYDINALP’in eşi, Sefer ve Seyfettin AYDINALP’in anneleri,Sami AŞIK’ın kardeşi; MİHRİBAN AYDINALP

 Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Çalköy köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-İzzet Baysal mahallesi halkından, Hayriye KOÇER’in eşi, Fatma ATALAY ve Nazan KOÇER TOSUN’un babaları,İsmail HAKKI  ATALAY ve Abuzer TOSUN’un kayınpederi, İsmail KINACI, Ahmet KOÇER ve Sevcan SEZER’in abisi, Mudurnu kaymakamlığından emekli yazı işleri müdürü; ZEKİ KOÇER hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

4-Çamyayla köyü halkından, (merhume) Ayşe ŞAY’ın eşi, (merhum) Servet ŞAY, Hatice KARADAŞ ve Emine ÖZGÜLER’in babaları; MEHMET EMİN ŞAY hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Çamyayla köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Yeni Akçakavak köyü halkından (merhum) Hasan ve (merhume) Nadire TÜRK’ün oğlu, Aynur TÜRK’ün eşi, Nurşen ÇETİN, Nimet YILMAM, Kıymet ÖZTÜRK ve Safiye TÜRK’ün babaları,Metin ÇETİN, Fatih YILMAM ve Recep ÖZTÜRK’ün kayınpederi; BEDRETTİN TÜRK hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yeni Akçakavak köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Aşağı Kuzören köyü halkından, Hafize KARADEMİR’in eşi, Mahmut KARADEMİR, Fatma ÖZDEMİR, Naile TİRİYAKİ ve Mahbule YILMAZ’ın babaları; MUSA KARADEMİR hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağı Kuzören köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.