VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA KÖTÜ GİDİŞAT DURMUYOR

16 Aralık 2018

...................

Boluspor’da kötü gidişat bir türlü durdurulamıyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz ligin 16. haftasında kendi evinde geriye düştüğü maçta Altınordu ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto 1. Ligde son haftalarda istediği oyunu sahaya yansıtamayan Boluspor 16. hafta maçında futbol anlamında iyi bir geri dönüş yapsa da yine arzuladığı 3 puana ulaşamadı. Kırmızı beyazlılar Altınordu karşısında iyi bir futbol ortaya koymaoısna karşın geriye düştüğü maçta eşitliği sağlasa da ikinci yarıda aradığı golü bulamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. 

Kırmızı beyazlılar sahaya kalede Gökhan, savunmada Mutlu, Hayrullah, Daniel Dimov ve Diarra, hemen önlerinde İshak, orta alanda İsmail Haktan, Guido, Bentley ve Umut Gündoğan ileride Özgürcan Özcan on biri ile çıktı. 

BOLUSPOR İYİ BAŞLADI

Maça iyi başlayan Boluspor önemli pozisyonları bulsa da konuk ekip ilk etkili atağında öne geçen taraf oldu. İlk devrenin ilk yarısına kadar etkili oynayan ekibimizin önemli atakları golle sonuçlanmazken ve bir topu direkten dönerken konuk ekip 29. dakikada eski Boluspor'lu Sefa takımını öne geçirdi. Bu gole 3 dakika sonra Mutlu'nun ortasında Bentley cevap verirken, ilk ayrıda başka gol sesi çıkmadı. 

Boluspor 2. yarıya da iyi başlayan taraftı. Bu devrede de topun hakimi olan ekibimiz Bilal Sebahi'yi İshak'ın yerine oyuna dahil etti. Maçın son dakikasına kadar bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan kırmızı beyazlılar iyi oynadığı maçta sadece 1 puan kazanabildi. Bu sonuçla Boluspor puanını 27 yaparken haftalar sonra hanesine 1 puan yazdırabildi.  

 

5 yorum yapılmış
  • AYDINLIYUKSEL
    16 Aralık 2018 • 08:49
    Yuhlar olsun boluspor taraftarı yerine olsam busezon icsaha maçlarına gitmem protesto ederim.bolusporu seviyorum bu hale düşürenler allahindan bulsun (09) yuksel
  • AYDINLIYUKSEL
    16 Aralık 2018 • 08:55
    Bolusporum sen kıyamete kadar daimisin seni bu hale getirenler senden beter olsun.(09) yuksel
  • AYDINLIYUKSEL
    16 Aralık 2018 • 10:28
    Yazıklar olsunbe yönetim borcumuz yokdiyorsunuz elazığ gibi eskişehirspor gibi olamadiniz.komsu takım denizlispor bile borcludiyorlar şimdi ikinci sırada.o sene bu sene deyipde taraftarlarla dalga geçmeyin (09)yuksel
  • Muhammet
    16 Aralık 2018 • 14:19
    Oyuncular için yerli oyuncu lar önemli futbol ticaret değil spor mahalle arası turnuva yapsalar yok ama öyle olmaz diyorsanız yabancı oyunculara harcanan masrafları mahalle gençlerine harçasalar böyle olur mu başarılı olmak için çalışmak gerek Doğru mu?
  • Aydn
    18 Aralık 2018 • 19:52
    Her sene aynı senaryo siz hala 1. Lige çıkacak mı sanıyorsunuz seyirci toplamak için başlarda iyi oynuyorlar en kötü takımların bile büyük ve kaliteli stadları varken bu stadla mı 1. Lig hayali kuruluyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.