VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'NİN YEREL SEÇİM SLOGANI BELLİ OLDU

15 Aralık 2018

..........................

AK Parti Bolu Belediye başkan adayı Fatih Metin, “Yeni dönemde, “Şehir Senin” sloganıyla yola çıkıyoruz. Çok katılımcı ve yenilikçi bir belediye anlayışını ortaya koymaya çalışacağız” dedi.

AK Parti teşkilatı ile birlikte sahaya inen Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin, bir yandan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederken bir yandan da düzenlediği programlarla Bolu halkı ile bir araya geliyor. Metin, Bolularla bir araya gelerek yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerini alıyor.

“MEMLEKETİME BORCUMU ÖDEMEYE GELDİM”

Bolu Belediyesi yönetiminde mevcut olan katılımcı anlayışı daha da yukarıya çıkartmayı hedeflediğini söyleyen Metin, "16 yıllık siyasi birikimimi, özellikle son 10 yıldır Ankara’da edindiğim birikim ve tecrübemi şehrime, Bolu Belediye Başkanı sıfatıyla taşımak istiyorum. Benim tüm birikimleri ve tecrübeleri kazanmamı sağlayan özne Bolu ve Bolu halkıdır. Ben de, memleketime borcumu ödemeye geldim” dedi.

"STK'LARLA KENTİMİZE KATKI SAĞLAYACAĞIZ"

STK'ların önemine dikkat çeken Metin, şunları söyledi:

"AK Parti il başkanlığı, Bolu milletvekilliği ve bakan yardımcılığı görevlerinden sonra bu dönemde de Bolu belediye başkan adayı olarak partim beni aday gösterdi. Bu bağlamda da STK’larımızı ziyaret ederek, Bolu’nun geleceğine ilişkin istişareler yapıyoruz. Yeni dönemde STK’larımızla şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak çok verimli çalışmalar yapmayı arzuluyorum. Ziyaret ettiğimiz STK’larımızda görev alan yöneticilerimize baktığımızda, siyasi kimliklerini bir kenara koyarsak herkes kendi alanında birçok kesimi temsil ediyor. İşte bu gücü belediye yönetim anlayışımıza da adapte ederek Bolu’yu yarınlara birlikte taşıyacağız"

YENİ DÖNEMİN SLOGANI 'ŞEHİR SENİN'

Yeni dönemde sloganının “Şehir Senin” olacağını ifade eden Metin, "Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, iş sahibi olduğum, siyasete girdiğim ve siyasette belirli makamlara geldiğim memleketime inşallah 31 Mart akşamı eğer Bolu halkının da onayı olursa belediye başkanı olarak hizmet etmek benim için şereftir, onurdur. Önümüzdeki dönemde tekrar belediye başkanı sıfatını kazanırsak, STK’larımızla çok zevkli, çok güzel bir çalışma dönemi içereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü yeni dönemde, “Şehir Senin” sloganıyla yola çıkıyoruz. Çok katılımcı ve yenilikçi bir belediye anlayışını ortaya koymaya çalışacağız" diye konuştu.

 

  • AK PARTİ'NİN YEREL SEÇİM SLOGANI BELLİ OLDU
  • AK PARTİ'NİN YEREL SEÇİM SLOGANI BELLİ OLDU
  • AK PARTİ'NİN YEREL SEÇİM SLOGANI BELLİ OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.