VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DURMUŞ ÜNAL MHP'DEN ADAY ADAYI

10 Aralık 2018

........................

Köroğlu diyarı Dörtdivan’da Ülkücü camianın tanınan isimlerinden Durmuş Ünal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Gençlik dönemlerinde Dörtdivan Ülkü Ocakları Başkanlığını yapan Durmuş Ünal,  geçtiğimiz aylarda Devlet memurluğundan emekli olduktan sonra tüm birikimiyle Dörtdivan’a hizmet edebilmek için yeni bir yola çıktı.

BAŞVURUSUNU GENEL MERKEZE YAPTI

Ünal MHP Dörtdivan Belediye Başkan Aday adaylığı müracaatını Genel Merkeze yaptıktan sonra, sosyal medyada yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bolu MHP Dörtdivan ilçe Başkanlığımız ve Bolu İl Başkanlığımızın bilgisinde, Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcımızın Sayın Sadir Durmaz Bey'in izni ile Liderimiz MHP Dörtdivan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Müracaatımı bugün itibari ile Genel Merkezimize yapmış bulunmaktayım. Bu hizmet yarışında sadece oylarınıza değil destek ve dualarınıza da talibim. Doğup, büyüdüğüm Dörtdivan'a hizmet için Durmadan çalışacağıma söz veriyorum. Bu kutlu yolu birlikte yürümeye var mısın Dörtdivan.”

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • SuatKln
    10 Aralık 2018 • 13:35
    Hayırlı olsun, tebrik ederim değerli kardeşim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.