VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYAK SEZONU AÇILDI

7 Aralık 2018

......................

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu başladı.  

Köroğlu Dağı'nın 2 bin 200 metrelik zirvesinde bulunan kayak merkezinde, etkili kar yağışı ve yapay sistem sayesinde pistlerdeki kar kalınlığının bir metreye ulaşmasıyla yeni sezonun açılışı yapıldı. Merkeze gelen tatilciler, kayak sezonunun ilk gününde pistlerde kayak ve snowbaord yapmanın keyfini yaşadı. 

TURİZMCİLER MUTLU

Bazı tatilciler ise otellerde görevli eğitmenlerin yardımıyla kayağı öğrenmeye çalıştı. Kartalkaya'da bulunan bir otelin genel müdürü Yusuf Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonu açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

“SEZONA GÜZEL BAŞLANGIÇ YAPTIK”

Avcı, hafta sonu otellerin doluluk oranının yüzde 90 civarında olacağını ifade etti. Pistlerde şu an yaklaşık 1 metre kar olduğuna değinen Avcı, "Aynı zamanda yapay karlama sistemiyle sürekli kar üretiyoruz. Şu anda bütün kayak pistlerimiz açık durumda. Sezona güzel bir başlangıç yaptık. Kartalkaya'da kar sorunu yok. Kayakseverleri buraya bekliyoruz." dedi.

Avcı, bu sezon, geçen yıla göre daha fazla müşteri beklediklerini belirterek, "Karın erken yağması bizim için çok olumlu. Bu yılbaşı rezervasyonlarını da çok etkiliyor. Şu an yılbaşı rezervasyonlarımız yüzde 65-70 dolaylarında. Önümüzde daha 20 gün var. Biz yılbaşında da Kartalkaya'nın dolu olacağını umuyoruz." diye konu

 

  • KAYAK SEZONU AÇILDI
  • KAYAK SEZONU AÇILDI
  • KAYAK SEZONU AÇILDI
  • KAYAK SEZONU AÇILDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.