VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇAĞLAR YENİÇAĞA'NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

1 Aralık 2018

.......................

Ak Parti’de Bolu Belediye Başkan adayı olarak Fatih Metin’in açıklanmasının ardından gözler ilçe Belediye Başkan adaylarına çevrildi. AK Parti bir önceki seçimde CHP’ye kaptırdığı ilçe belediyelerine ağırlık verirken, devam eden Belediye Başkanları arasında Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar geçmiş dönemdeki başarısıyla dikkat çekiyor.

Yeniçağa’nın çehresini değiştirdi

Görev süresi içerisinde Yeniçağa’nın çehresini değiştirmeyi başaran Recayi Çağlar, ilçeler arasında yaptığı yatırımlarda en dikkat çeken isim oldu. Terminal binasından, kapalı pazar yerine, kapalı halı saha ve spor kompleksinden, Yeniçağa Gölü iskelesi ve düzenlemesine kadar bir çok yatırıma imza atan Başkan Çağlar, Yeniçağa’ya doğalgazı getiren isim olarak da Yeniçağa tarihine geçti. İlçedeki elektrik tellerini yer altına alıp, sokak, cadde ve kaldırım düzenlemesini de bitiren Recai Çağlar’ın yeni dönemde de aday olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Siyasi oyunlara kurban gitmezse yine Başkan olur

Borç içerisinde devraldığı Belediyenin borçlarını ödeyerek kar eden bir belediye haline getiren Başkan Çağlar, 2014 seçimlerinde, vatandaşlara verdiği tüm sözleri yerine getirmeyi başaran tek Belediye Başkanı olarak da dikkat çekiyor. Siyasi ayak oyunlarına kurban gitmediği sürece tekrar aday gösterileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak - Bolu Havadis Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Medineli
    3 Aralık 2018 • 01:58
    İnşallah Allah utandırmasın güzel Yeniçağ'ımıza en güzel hizmetleri yaptı rabbim devamı na erdirsin Başkan'ı mızın sonuna kadar yanındayız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.