VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT KARAFIRTINALAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

1 Aralık 2018

...........................

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 3-2’lik Adana Demirspor mağlubiyeti sonrasında, “Söylenecek çok fazla birşey yok. 3 maç kaldı. Eğer bu 3 maçı istediğimiz puan aralığında bitirirsek ilk 3’ün, ilk 6’nın içerisinde yerimizi alacağız. İkinci devre avantaj sağlamaya çalışacağız” dedi.

Boluspor kendi evinde Adana Demirspor’a 3-2 mağlup olurken, Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, pozisyonlarda daha konsantre olmaları gerektiğini belirterek, “Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarı için önemli bir reaksiyon verdiler. Maçı berabere getirdiler. Kazanabilecek pozisyonlar da geldi. Ama maalesef olmadı. Futbolda bunlar var. Deplasmanda 2 golden fazla atan takım herzaman kazanıyor. Bu istatistik bugünde devam etti. Berabere kalsak üzüleceğimiz maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Bu takım, bu futbol bunu haketmiyor. Pozisyonlara daha konsantre olmamız gerekiyordu. Söylenecek çok fazla birşey yok. 3 maç kaldı. Eğer bu 3 maçı istediğimiz puan aralığında bitirirsek ilk 3’ün, ilk 6’nın içerisinde yerimizi alacağız. İkinci devre avantaj sağlamaya çalışacağız” dedi.

“SAKATLARIN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİK”

Önemli oyuncularının sakat olduğunu da değinen Karafırtınalar, “4 tane çok önemli 11 oyuncumuz sakat. 2’si belki sezonu kapattı, 2’sinin adale sakatlıkları var. Onların eksikliklerini fazlasıyla yaşadık. Ama bahane değil. Kazanabilecek oyunu oynadık, pozisyon olarak da üstündük. 3 tane maç onlara bakıp iyi sonuç almaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Aydn
    4 Aralık 2018 • 17:38
    Her sezon aynı senaryo başlarda seyirci toplamak için iyi oynayıp sonlara doğru para kazanmak için küme düşmeden maç satıyorlar gerçek şu ki gelir az stad yok bu imkanlarla 1. Lig hayali kuranlar futboldan anlamayanlardır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.