VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞANTAJ DAVASINDA GERGİN ANLAR

27 Kasım 2018

..................

Bolu’da işadamlarını tehdit ettikleri iddiası ile haklarında iddianame hazırlanan  Abant TV sahibi Mehmet Altun, İmdat Aslan ve işadamı Latif Yıldız’ın yargılanmalarına devam edilirken, mahkeme salonunda gergin anlar yaşandı.

İŞADAMLARI İLE TARTIŞMA YAŞANDI

Bolu 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 3’üncüsü gerçekleştirilen yargılama da sanık Mehmet Altun’un ‘Köroğlu Beton firmasının kapatılması mahkeme kararına bağlıdır biz sadece programlarda bunu dile getirdik’ demesi üzerine müştekiler Hüseyin Tekin ve Aydoğan Tekin bu sözlere tepki gösterdiler. Hüseyin Tekin, “Kaç kez gelip fahiş rakamlı paralar istedin” derken, Aydoğan Tekin ise “Bizi her program hedef yaptılar esrar satıcısı olduğumuzu bile ima ettiler” dedi ve program videolarını içeren görüntüleri mahkeme başkanına teslim etti.

“DAVA KUMPASTIR”

Davanın sanıklarından İmdat Aslan ve Mehmet Altun ise, “Bu dava bize yapılmış kumpastır, 17-18 kişi toplanıp bize kumpas kurdular” iddialarını yinelediler. Müşteki Abdullah Onur “Benden alınan 55 bin lira reklam falan değil, aleyhte yayımları durdurmak için istedikleri ve aldıkları paradır” dedi.

Tanık Yaşar Taşkıran ise, “Sohbet ederken yayınları sordum Mehmet Altun ben Alaaddin Yılmaz’dan çok zarar ettim, İmdat benim sözümden çıkmaz dedi” şeklinde konuştu.

AVUKATLAR SAVUNMA YAPTI

Sanık avukatı Tuncay Alnıak’ın dava Alaaddin Yılmaz ile avukatının siyasi davasına döndü demesi üzerine söz alan Alaaddin Yılmaz’ın avukat Fikret Çıracı, “Siyasi eleştiri başka, siyasi hesaplaşma başka, sanıkların aklı-fikri parada olduğu için suça sadece para açısından bakıyorlar. Şantaj suçunda itibara yönelmek de suçun bir unsurudur. Mahkeme önündeki veriler sanıkların işledikleri suçların çeyreği bile değildir. Sanıkların 2014’den beri kararlılıkla işledikleri suçları tespit ettim. Müşteki sayısı 17-18 değil en az 40 olmalıdır. Bu yöndeki çalışmam 500 sayfaya yaklaştı. Tahkikatın en az 2014 yılından itibaren çok daha geniş yapılması gerekiyor dava hafife alınacak, kumpas deyip gözden düşürülecek bir dava değildir” dedi.

Mahkeme eksikliklerin tamamlanması için 20.02.2018 tarihine bırakıldı.

2 yorum yapılmış
  • Avukatdenenahsa
    28 Kasım 2018 • 06:43
    Allah aşkına niye işinize her gelmeyene fetö yaftası yapıştırıyorsunuz. Asıl fetöcü senin gibilerdir. En çok saldıran en çok kripto olan alakasız yerde konuyu fetöye getirenlerdir.
  • Avukat
    28 Kasım 2018 • 00:49
    Bu haberleri kim servis ediyorsa fetönün önde gidenidir.Bir avukat olarak o duruşmada yazılanlar yaşanmadı.Sadece bir meslektaşımızın yanlı ve algıya yönelik konuşması ve bunu kendisinin siz basına haber yapması.Konu tamamen farklı gelişmiştir.Bilginize
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.