VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"15 SENEMİZİ GECE GÜNDÜZ BU KENTE VERDİK"

26 Kasım 2018

......................

15 yıldan bu yana Bolu Belediye Başkanı olarak görev yapan Alaaddin Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilen Fatih Metin’in partililerle buluştuğu toplantı da konuştu. Yılmaz, “Bana 15 yıldır dayanıp tekrar aday yaparak sevdiğimiz aşık olduğumuz şehre hizmet etme imkanı veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, üzerime emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Yılmaz ayrıca, “Hayal ettiğimiz şehri kurma noktasında ışık göründü ama neticelendiremedik. Bunu neticelendirmek için yine AK Parti iktidarının belediyede devam etmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Alaaddin Yılmaz, “AK Parti Türkiye ile kaderini bütünleştiren bir parti. AK Parti’nin hata yapma şansı yok. AK Parti hata yaparsa Türkiye hata yapar, o duyarlılıkla buraya geldiğiniz için Allah razı olsun” dedi.

“KAFAMIZDAKİ BOLUYU HAYATA GEÇİRMEK İÇİN KENETLENDİK”

Yılmaz, “1 dönem geçti, 2’nci dönemde şartlar benim lehimde değildi ama buna rağmen kurucu genel başkanımız, ‘Alaaddin Bey’le devam edeceğim’ dedi. Tekrar aday gösterdi, teşkilatlar, milletvekilleri ve birçok insan aleyhimizde olmasına rağmen. Allah’a binlerce şükür ki, yine genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ben ikinci sefer aday olarak seçimlere katıldım. Bu seçimde de Bolu halkının teveccühüne nail oldum. Geçen dönemde dosyalarla genel merkez dövüldü. Televizyonlarda bizim aleyhimizde müthiş kampanyalar yapıldı. Bütün bunlara rağmen Cumhurbaşkanımız tekrar beni aday yaptı. Çok ciddi bir farkla biz tekrar belediye başkanı olduk, buna ne kadar şükretsek azdır. İki dönem belediye meclis üyeliğimiz zamanında Bolu’nun eksiklikleri ve çözümleri neler diye kendimizi müthiş bir derse tabi tutmuştuk. Bunlarla bismillah dedik ve 15 sene önce Bolu’yu arzu ettiğimiz bir şehri inşaya başladık. Kenetlendik ve kafamızda canlandırdığımız şehir hayata geçirmek için 15 yılımızı verdik” diye konuştu.

“BU ÇOK ÖZEL BİR DUYGU”

“Son dönem geldi genel başkanımız ‘3 dönem benim için yeterlidir’ dedi. Şu anda da 3 dönem konusunda iki belediye başkanı kalmıştık biz. Bir tanesi Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Abi, il belediye başkanı olarak da ben. Benim dışımda kalan olmadı. Bu çok özel bir duygu. Çünkü siz, 15 yıldır şehrin geleceğine yönelik çalışan insansınız. Bolu için şunu söyleyebilirim, insanlar görevi bıraktıktan sonra Allah razı olsun şu işi yaptık der, semada bir hoş seda bırakabilmek önemli olan. Bana 15 yıldır dayanıp tekrar aday yaparak sevdiğimiz aşık olduğumuz şehre hizmet etme imkanı veren başta Cumhurbaşkanımız, kurucu genel başkanımız olmak şartıyla, üzerime emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

“HERŞEYE RAĞMEN DİMDİK AYAKTAYIZ”

“Sizlerin sayesinde çıktığımız seçim sathı mahallinde Bolu halkı ile bütünleşmemizi sağladınız ve bizi 15 sene Bolu’ya hizmetkar ettiniz. En fazla şikayet edilen, en fazla soruşturma geçiren Türkiye’deki belki de tek belediye başkanı benim. Allah’a binlerce şükür, demek ki bir şeyler yaptık ve bunları yaşadık. Bütün bunlara rağmen, dimdik ayaktayız. Şu an yeni bir dönem başlıyor biz de artık belli bir yaşa geldik. Bu haber duyulunca biraz rahatsız olduk ama baktık ki bir hayat varmış.” 

“AK PARTİ’NİN DEVAM ETMESİ LAZIM”

“Çoluk, çocuk, torun varmış biz bunları unutmuşuz. Onun için gönül rızasıyla, bu görevi devredecek, üstelik daha genç ve dinamik birine devredecek pozisyonda olmanın gururunu yaşıyorum. Her seçim zordu, bu seçim daha da zor. Türkiye’nin şartları belli. Ekonomik sıkıntılar belli, sınırlarda cereyan eden olaylar belli, FETÖ terör örgütü ile yaptığımız mücadele belli. Böyle sıkıntılı bir dönemde çok daha büyük kararlılıkla vatandaşla kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Bu seçim sıradan bir seçim olmayacak, çok daha inançlı ve kararlı durmak durumundayız. İnşallah bunu başaracağız. Hayal ettiğimiz şehri kurma noktasında ışık göründü ama neticelendiremedik. Bunu neticelendirmek için yine AK Parti iktidarının belediyede devam etmesi lazım.”

6 yorum yapılmış
  • HasanBayramolu
    26 Kasım 2018 • 13:11
    Sayın başkanım,sizin Bolu'muza yapmış olduğunuz hizmetleri aklı selim kimse inkâr edemez.Elbette hatalarda oldu, ancak iş yapan hata yapacaktır, iş yapmayan hata yapmaz.Sizin + lariniz - lerinizi siliyor.Yapmis olduğunuz hizmetlerden dolayı size ne kadar teşekkür etsek azdır. Fatih Metin Bey'in sizin cizginizde yarım kalan projeleri 2023 e kadar tamamlayacağını inancımız tamdır...
  • Cemal
    26 Kasım 2018 • 21:13
    Belediyenin ne kadar borcu bi açıklayin
  • melungeon14
    27 Kasım 2018 • 05:32
    zor be sen bile aday olsaydın sallantıda olurdun..millet sıkıldı artık ayni şeylerden sözlerden...
  • zbolulu
    27 Kasım 2018 • 06:05
    ARK bu belediyemizin nekadar bocu vardı sayın başkan geldinde şimdi nekadar şu borçdan bahsetsek işciler fazla diye işcileri çıkarmıştın şimdi kaç işci çalışı yor belediyemizde bundan da konuşsak
  • mhpli
    28 Kasım 2018 • 04:22
    Tanju Özcan bu işi çok rahat götürecek bu sefer. tanju ya şimdiden hayırlı olsun başarılı olacağını da biliyoruz.
  • Bolulu
    3 Aralık 2018 • 11:47
    Sizden kurtulalım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.