VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU DAĞI VEDAYA HAZIRLANIYOR

26 Kasım 2018

....................

Haber - Anadolu Ajansı

Türkiye'nin en çok kullanılan güzergahlarından Bolu Dağı geçişindeki esnaf, sonbaharın renk cümbüşüne veda etmeye hazırlanan bölgede kış hazırlıklarını tamamlayarak kar yağışını beklemeye başladı.

Her mevsim ayrı güzelliğe sahip, İstanbul-Anadolu kara yolu geçiş güzergahlarından olan Bolu Dağı'nda gelecek hafta kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor. Özellikle D-100 geçişinde doğal güzellikleriyle sürücülerin uğrak mekanı olan Bolu Dağı yolundaki esnaf, kar yağışıyla manzara izlemek için bölgeden geçenlerin işletmelerine uğramasını bekliyor. Bolu Dağı geçişindeki tesis işletmecileri, kar yağışıyla bölgeye ziyaretçilerin arttığını belirtiyor. 

MİSAFİRLERİMİZİ BOLU DAĞI’NA BEKLİYORUZ

Tesis işletmecisi Ferda Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu Dağı'nın doğal güzellikleriyle eşsiz bir yer olduğunu söyledi. Bölgenin her mevsim ayrı güzel olduğunu anlatan Yıldırım, "Kış aylarında Abant, Yedigöller, Top uk Yaylası, Gölcük ve Samandere Şelalesi gibi güzellikleri görmek ve yaşamak için misafirlerimizi Bolu Dağı'na bekliyoruz. Burası güzergah olarak da çok güzel. Kış aylarında Bolu Dağı nostaljik bir mekan oluyor. Güzel bir görüntü oluyor, güzel bir seyir yaşanıyor. Bolu Dağı işletmecileri olarak hizmette misafirlerimizi memnun etmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

  • BOLU DAĞI VEDAYA HAZIRLANIYOR
  • BOLU DAĞI VEDAYA HAZIRLANIYOR
  • BOLU DAĞI VEDAYA HAZIRLANIYOR
  • BOLU DAĞI VEDAYA HAZIRLANIYOR
  • BOLU DAĞI VEDAYA HAZIRLANIYOR
  • BOLU DAĞI VEDAYA HAZIRLANIYOR
1 yorum yapılmış
  • HASAN
    30 Kasım 2018 • 02:38
    Nerde veda,kim kime veda ediyor.Bolu dağı niye veda etsin.Manşet ile haber içeriği birbirleri ile vedalaşmış gibi bir ilgileri yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.