VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NARKOTİK TIRI ÜNİVERSİTEDE

22 Kasım 2018

..........................

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından dizayn edilen ve uyuşturucu kullanımının engellenmesi için hazırlanan “Narkotik Tırı” Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde öğrencilerin ziyaretine açıldı. Öğrenciler narkotik tırına yoğun ilgi gösterdiler.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve gençlere yönelik eğitim veren “Narkotik Tırı” Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsünde üniversiteli öğrencileri bilgilendirdi.

SİGARA VE UYUŞTURUCUNUN ZARARLARI ANLATILDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından madde kullanımı ve bağımlılıklarla ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek, gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hayata geçirdiği “Hedef Olma Hedefsiz Kalma” projesi Narkotik Eğitim Tırı içerisinde sigara ve uyuşturucu madde bilgi ekranları simülasyon olarak gösterildi ve öğrencilere bilgiler aktarıldı. Daha önce de madde bağımlılığının zararlarının farkında olduklarını belirten öğrenciler, bilgi ekranlarında gördükleriyle beraber madde bağımlığının insan sağlığına ve aile yaşantısına verdiği zararı daha iyi bir şekilde öğrendiklerini ve bilgilendirici çalışmaların daha da arttırılması gerektiğini vurguladılar.

 

  • NARKOTİK TIRI ÜNİVERSİTEDE
  • NARKOTİK TIRI ÜNİVERSİTEDE
  • NARKOTİK TIRI ÜNİVERSİTEDE
  • NARKOTİK TIRI ÜNİVERSİTEDE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.